Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OYT Yönetim Panelini Merak edenler?

Konu

Benim gibi sizde OYT'nin Yönetim Panelini Merak etmiyormusunuz? Gülücük
Sakıncası yoksa Ekran görüntüsü Paylaşabilir misiniz bizlerle sayın @OyunYoneticisi

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Aa ayn acaba neler dönüyor orda

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Geçen muhabbeti döndü biliyormusun Blush

BlushGülmekten Ölüyorum

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Çoğu kişi doğal olarak merak ediyordur sizler gibi de.

Bu ricanız serhat kavak taraflı özel hayatı adına sorulmuş bir soru gibi karşılanabilir, benim görüşüm firma sahibi bu soruyu yaşadığınız evin görüntüsünü atarmısınız tarzı karşılanacak ve olumsuz olacağı yönde Gülmekten Ölüyorum

(06-04-2019, Saat: 21:23)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çoğu kişi doğal olarak merak ediyordur sizler gibi de.

Bu ricanız serhat kavak taraflı özel hayatı adına sorulmuş bir soru gibi karşılanabilir, benim görüşüm firma sahibi bu soruyu yaşadığınız evin görüntüsünü atarmısınız tarzı karşılanacak ve olumsuz olacağı yönde Gülmekten Ölüyorum
Okadar da özel bi yazılım olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bir yönetim paneli. İçinde hazine falan yok yani Gülücük

PHP Kod:
(06-04-2019, Saat: 21:23)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çoğu kişi doğal olarak merak ediyordur sizler gibi de.

Sen öyle deyince evini de merak ettim Blush

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(06-04-2019, Saat: 21:25)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Okadar da özel bi yazılım olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bir yönetim paneli. İçinde hazine falan yok yani Gülücük
Görünüşte yaşadığınız evin bir resmini çektiğiniz zamanda içinde hazine yok gibi gözükür o kare de, ama sizin görmediğiniz bazı şeyler gözükebilir. 

Dediğim gibi örnek vs. şakasına dediğim bir kaç küçük şey Gülücük

Önemli yerleri karalıyabilir çok merak ediyorum bende Gülmekten Ölüyorum

Buralar karışacak Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task