Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | OYT Sunucu Hakkında Sorum Var

Konu

Son Düzenleme: 28-03-2019, Saat: 16:09, Düzenleyen: Zeze.Stained.
İyi Forumlar Herkese . İyi Günler Dilerim
PEK BILGIM YOK LAKIN SIZLERE BIRSEY DANISMAK ISTIYORUM BILGI PAYLASA PAYLASA OGRENILIR.
Ben Uzun Zamandır OyunYöneticisi IP Blog Takip Ediyorum Lakin Sıra Usulu Oldugundan Dolayı Biraz Beklettiğini Öğrendim . Bende Sıraya Giricektim
Fakat 173.119 ' u DeepWound Satın Almış Ödeme Ortağı Usulunden . 133 ' de Satılığa cıkmıs İyide Bir IP  ->  ss ' ler Ektedir [ Diyoco ' ya yükledim  Gülücük ] 
SS 'LER 
Satın Alımlar Serbestmi ?  Anlaşmalı Şekilde Çogu Ip Ödeme Ortağı İle Alım Satım oldugunu Görmekteyiz . 
Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Yorum Atarlarsa Ona Göre Alım Sağlayacağım

HERKESE IYI FORUMLAR DILERIM .

sunucu devretme / satın alma gibi olaylarda oyt sorumluluk almaz. Direk dolandirilirsiniz
ödeme ortağı ise sadece oyt ekleyip silebilir. eğer ödeme ortağı herhangi bir ücret ödemiş ise(ticket hesabından), anlaşmazlık v.b şeyler yaşanır ise ödeme ortağın ödemesi server süresine göre hesaplanır ve iadesi yapılır server sahibi tarafından.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
(28-03-2019, Saat: 15:28)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sunucu devretme / satın alma gibi olaylarda oyt sorumluluk almaz. Direk dolandirilirsiniz
ödeme ortağı ise sadece oyt ekleyip silebilir. eğer ödeme ortağı herhangi bir ücret ödemiş ise(ticket hesabından), anlaşmazlık v.b şeyler yaşanır ise ödeme ortağın ödemesi server süresine göre hesaplanır ve iadesi yapılır server sahibi tarafından.
Anladım yani server alım satımları serbest fakat oyun yonetıcısı sorumluluk almamakta teşekkürler bilgi icin

(28-03-2019, Saat: 15:31)shadyeren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2019, Saat: 15:28)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sunucu devretme / satın alma gibi olaylarda oyt sorumluluk almaz. Direk dolandirilirsiniz
Anladım yani server alım satımları serbest fakat oyun yonetıcısı sorumluluk almamakta teşekkürler bilgi icin
eposta değişikliği vb. şeyler yasak. Sonra oyt ye yazıp serveri satın aldım fakat vermediler falan demeyin. Yasal yollardan gönderdiğiniz kişiye dekont ile beraber dava açabilirsiniz. Iyi forumlar

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
(28-03-2019, Saat: 15:38)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2019, Saat: 15:31)shadyeren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
eposta değişikliği vb. şeyler yasak. Sonra oyt ye yazıp serveri satın aldım fakat vermediler falan demeyin. Yasal yollardan gönderdiğiniz kişiye dekont ile beraber dava açabilirsiniz. Iyi forumlar
bilgi için teşekkürler

Adalet clanında zamanında ne dolandıcılıkları varmış onuda oğrenmiş olduk Gülücük

Kendisi panelden serverin ismini Server Satılık Yapıp Da Şikayet Etmek Ne Kadar Adamlığa Sığan Bir Hakaret sözde "Adalet Clan" ?
Server Bizim elimizdeyken başkasına satıp sonrasında bizi Deep Wound Gaming i bitirme çabaları ?

Böyle Devam Edin Siz Gelişirsiniz Gülücük
Deep Wound Gaming -133- SunaR -

Son Düzenleme: 30-03-2019, Saat: 09:45, Düzenleyen: shadyeren.
(28-03-2019, Saat: 23:51)Zimax Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendisi panelden serverin ismini Server Satılık Yapıp Da Şikayet Etmek Ne Kadar Adamlığa Sığan Bir Hakaret sözde "Adalet Clan" ?
Server Bizim elimizdeyken başkasına satıp sonrasında bizi Deep Wound Gaming i bitirme çabaları ?

Böyle Devam Edin Siz Gelişirsiniz Gülücük
Deep Wound Gaming -133- SunaR -
ELINIZDEN ALDIK AMA Gülmekten Ölüyorum 119 U

(28-03-2019, Saat: 22:37)ahmetm6741 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adalet clanında zamanında ne dolandıcılıkları varmış onuda oğrenmiş olduk Gülücük
BAKTIK USTUNE GECIRIYOSUN ALDIM  ELINIZDEN POSTALADIM

Son Düzenleme: 30-03-2019, Saat: 10:04, Düzenleyen: GAWISCANSE.
Devir yasak kendı adından alırsan sıra beklıyerek beklıyebılırsın onun dısında para karşılıgında dolandırılırsan buna oyunyoneticisi meshul olmaz devir yasak ama gizliden alıp işletebilirsin ama güven konusu Gülücük dolandırılırsan serhat bey karışmaz

@OyunYoneticisi Konu hakkında yardımcı olabılırmısınız serhat bey server ismine yazmış arkadaşlar

@ Zimax @"GWGaminG" @ ahmetm6741 KONU GÜNCEELDİR + HAKLILIK PAYIM %100

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | sunucu iletişim hatası Kedi 1 289 15-01-2020, Saat: 16:44
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi cocokral56 3 464 05-09-2019, Saat: 12:27
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi cocokral56 2 301 03-09-2019, Saat: 00:08
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | [İSTEK] LOCK KOMUTUNU SADECE ADMİNLER KULLANIYOR VE BLOK OYNATMA HAKKINDA elimintersi 2 310 01-09-2019, Saat: 21:03
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Bedava Vds-Vps Sunucu [Güncel] Saldırı Çıkışı Açık kaancilek71 16 710 27-08-2019, Saat: 18:34
Son Yorum: MawiLarq

Task