Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OYT Sıra Mantığı

Anket Başlığı: OyunYöneticisi sıraya girme sistemi kalkmalımı?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet , kalkmalı.
60.00%
15 60.00%
Hayır.
40.00%
10 40.00%
Katılımcı sayısı: 25 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Son Düzenleme: 08-12-2018, Saat: 18:50, Düzenleyen: .CrosS*.
bende zaten ön ipler var. kalkması veya kalkmaması onemsiz benim için

kalkmalı diyenler on ip isteyenler bence buda ön ip icin 3 4 5 sene bekleyenlere haksızlık olur ben mesela on ip icin 3 sene bekledim

Hızlı Olan Kapar Mantığına Her Zaman Karşıyım, Nasıl Lüks Bir Mekana Giderken Önceden Rezervasyon Yaptırıyorsanız, Aynı Şekilde Burada da İşler. Bu Firmanın Kalite Seviyesini Gösterir.

Hele şükür benim mantıktan biri çıktı Gülmekten Ölüyorum

bence kalkmamalı, insanlar ne güzel ödemesini yapıp sırasını bekliyor ki oyunyöneticisi tahmini hafta, ay veyahut yıl da söylüyor. OyunYöneticisi'ni farklı kılan güzel şeylerden birtanesi Gülücük

Güncel Gülücük

sıra gayet adaletli bir sistem.

yerine adaletli başka bir sistem önerebiliyorsanız yapalım, sıra kalksın demekle olmuyor. müşteri ip almak istiyor hergün ekran başında bekle belki çıkar mı diyelim ?

Düşüneğim Herkesten bir fikir alabiliriz.

Önemlı bırsey mı hayır fakat sırayla herşey yürütülmekte olan bır fırmadır, değişimi gerekirmi bilemıcem serhat beyın bılcegı iş suan 2. ip için sıradayı 3 ay içinde mesela cıkıcak 6 ay bekledım 9 ay toplam bekleme suresı mesela ılk 30 pro.

Son Düzenleme: 09-12-2018, Saat: 21:32, Düzenleyen: theWinter.
(09-12-2018, Saat: 20:43)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önemlı bırsey mı hayır fakat sırayla herşey yürütülmekte olan bır fırmadır, değişimi gerekirmi bilemıcem serhat beyın bılcegı iş suan 2. ip için sıradayı 3 ay içinde mesela cıkıcak 6 ay bekledım 9 ay toplam bekleme suresı mesela ılk 30 pro.
Canım Kardeşim beni yanlış anlama ama serverin 6 Nolu İp ya? 30. ip olursun ilk 2'yi beklemeni anlarım ama zaten 2. ipten farkın yokki. Gayet de güzel gidiyorsun Yönetim maclar vs vs az daha uğrassan geçmen an meselesi. biraz da bize sans tanıyın Gülücük

(09-12-2018, Saat: 12:25)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıra gayet adaletli bir sistem.

yerine adaletli başka bir sistem önerebiliyorsanız yapalım, sıra kalksın demekle olmuyor. müşteri ip almak istiyor hergün ekran başında bekle belki çıkar mı diyelim ?

''Ekran başında bekle belki çıkar'' Gülmekten Ölüyorumddd hocam Sistem gayet adaletli ve mantıklı Oyunyöneticisine Özgü güzel bir sistem

.::THEW!NTER::. || FULL @DeathMatch ARENA || 
IP :: cs18.CSDuragi.com
(09-12-2018, Saat: 20:43)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önemlı bırsey mı hayır fakat sırayla herşey yürütülmekte olan bır fırmadır, değişimi gerekirmi bilemıcem serhat beyın bılcegı iş suan 2. ip için sıradayı 3 ay içinde mesela cıkıcak 6 ay bekledım 9 ay toplam bekleme suresı mesela ılk 30 pro.
ben 100-110 arası sırayı 3 sene bekledım normalde bekleme suresı 1 sene cıvarıydı
bu tahmını bırsey adam uzatırsa 9 ay olur sana 3 sene yanı o adamın ısı.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task