Merhaba Destekten bu konu hakkinda Defalarca sikayet almissinizdir
CFG ILE SW SHUT DOWN ATIYORLAR SIKAYETCIYIZ
Bir cozum lutfen gelsin
Adamlar Videolarida paylasiyor Rahat sekilde Shutdown
Yedirdigi swlerden
Bir Cozum bekliyoruz
Sw Cokerttikleri Video ;
https://youtu.be/3S5igA8wm3o
CFG Satisi Saglayip Yayan Diger Adam
https://youtu.be/ZT3lpLpjy98
( Aciklamada Satisi yaptigini belirtiyor )
Sunuculara Para odeniyor ve bunlar Rahat rahat hareket ediyorlar lutfen cozum Getirelim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Engellenemez, hiç bir firma bunu yapamaz.
Dostum zaten Türkiyede En sağlam en iyi ddos koruma garantisi veren OyunYöneticisi'dir. Başka bir firmadan alıp dene bakalım bukadar ilgileneceklermi?
Diğer sunucuların hepsini denedim diyebilirim. Hepside Sadece parayı alıp saymasını biliyorlar. Hiçbiri ilgilenmiyorlar.
OYT korumalarını sürekli güncelliyor. CFG koruması zaten mevcut fakat yeni türemiş açıklar çıkıyor. Ve bunlar üzerindede çalışma yapıyorlar.
Diğer sunucuların hepsini denedim diyebilirim. Hepside Sadece parayı alıp saymasını biliyorlar. Hiçbiri ilgilenmiyorlar.
OYT korumalarını sürekli güncelliyor. CFG koruması zaten mevcut fakat yeni türemiş açıklar çıkıyor. Ve bunlar üzerindede çalışma yapıyorlar.
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
videonun birinde kendi internetini kapatıyor server ile alakalı bir sorun yok.
diğer video daki fixlendi zaten.
(10-02-2019, Saat: 22:52)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: videonun birinde kendi internetini kapatıyor server ile alakalı bir sorun yok.Gözden kaçmaz reis
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
(10-02-2019, Saat: 22:52)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: videonun birinde kendi internetini kapatıyor server ile alakalı bir sorun yok.Bunu pingler çıkmadan direk gittiği için mi anladınız ?
Anladim ama hala yiyiyor Insallah cozume kavusacaktir
Nekadar fix yerse yesin yeni çıkacak birşeye karşı koruma sağlanamaz dünya genelinde böyle
Boş ol , boş ol , boş ol.
(10-02-2019, Saat: 22:43)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum zaten Türkiyede En sağlam en iyi ddos koruma garantisi veren OyunYöneticisi'dir. Başka bir firmadan alıp dene bakalım bukadar ilgileneceklermi?
(11-02-2019, Saat: 00:36)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nekadar fix yerse yesin yeni çıkacak birşeye karşı koruma sağlanamaz dünya genelinde böyleExec girisi komple kapatilsa sorin cozulur basit is aslinda
Cfg de bir takim hile Turu Aslinda serhat bey Cfg kapat eklentisi getirse komple yasaklansa super olur
Cfg hile değil oyun ayarıdır
Boş ol , boş ol , boş ol.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Korkusuz Bilişim Kaliteli Hosting | kaancilek71 | 3 | 300 |
01-09-2019, Saat: 09:22 Son Yorum: MuhammeDesiqn |
|
Silinmiş Konu | Pixel Avatar istek (dünkü gibi) | Front | 3 | 323 |
01-05-2019, Saat: 16:53 Son Yorum: MuhammeDesiqn |
|
Silinmiş Konu | Kaliteli Sunucum | ilkaybaki | 11 | 895 |
25-12-2018, Saat: 16:05 Son Yorum: Kalipso22 |
|
Silinmiş Konu | İstek Olarak Bedava Steam Gibi CS1.6 ı-ü-ğ-ö-ç-ş gibi harfler yazılabiliyor. | RuHSuZ | 1 | 363 |
17-10-2018, Saat: 20:19 Son Yorum: ` ripeNess |
|
Silinmiş Konu | CT T MODEL CSGODAKİ GİBİ ÖLÜM | ferturlu | 1 | 327 |
28-08-2018, Saat: 00:56 Son Yorum: MawiLarq |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi