Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Oyt Gibi Kaliteli Sunucunun Cfg Yemesi

Konu

Merhaba Destekten bu konu hakkinda Defalarca sikayet almissinizdir
CFG ILE SW SHUT DOWN ATIYORLAR SIKAYETCIYIZ
Bir cozum lutfen gelsin
Adamlar Videolarida paylasiyor Rahat sekilde Shutdown
Yedirdigi swlerden 
Bir Cozum bekliyoruz
Sw Cokerttikleri Video ;
https://youtu.be/3S5igA8wm3o

CFG Satisi Saglayip Yayan Diger Adam
https://youtu.be/ZT3lpLpjy98
( Aciklamada Satisi yaptigini belirtiyor ) 

Sunuculara Para odeniyor ve bunlar Rahat rahat hareket ediyorlar lutfen cozum Getirelim

Engellenemez, hiç bir firma bunu yapamaz.

Dostum zaten Türkiyede En sağlam en iyi ddos koruma garantisi veren OyunYöneticisi'dir. Başka bir firmadan alıp dene bakalım bukadar ilgileneceklermi?
Diğer sunucuların hepsini denedim diyebilirim. Hepside Sadece parayı alıp saymasını biliyorlar. Hiçbiri ilgilenmiyorlar.
OYT korumalarını sürekli güncelliyor. CFG koruması zaten mevcut fakat yeni türemiş açıklar çıkıyor. Ve bunlar üzerindede çalışma yapıyorlar.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
videonun birinde kendi internetini kapatıyor server ile alakalı bir sorun yok.
diğer video daki fixlendi zaten.

(10-02-2019, Saat: 22:52)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: videonun birinde kendi internetini kapatıyor server ile alakalı bir sorun yok.
Gözden kaçmaz reis Kahkaha

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
(10-02-2019, Saat: 22:52)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: videonun birinde kendi internetini kapatıyor server ile alakalı bir sorun yok.
Bunu pingler çıkmadan direk gittiği için mi anladınız ?

Anladim ama hala yiyiyor Insallah cozume kavusacaktir

Nekadar fix yerse yesin yeni çıkacak birşeye karşı koruma sağlanamaz dünya genelinde böyle

Boş ol , boş ol , boş ol.
(10-02-2019, Saat: 22:43)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum zaten Türkiyede En sağlam en iyi ddos koruma garantisi veren OyunYöneticisi'dir.  Başka bir firmadan alıp dene bakalım bukadar ilgileneceklermi?
Diğer sunucuların hepsini denedim diyebilirim. Hepside Sadece parayı alıp saymasını biliyorlar. Hiçbiri ilgilenmiyorlar.
OYT korumalarını sürekli güncelliyor. CFG koruması zaten mevcut fakat yeni türemiş açıklar çıkıyor. Ve bunlar üzerindede çalışma yapıyorlar.
(11-02-2019, Saat: 00:36)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nekadar fix yerse yesin yeni çıkacak birşeye karşı koruma sağlanamaz dünya genelinde böyle
Exec girisi komple kapatilsa sorin cozulur basit is aslinda
Cfg de bir takim hile Turu Aslinda serhat bey Cfg kapat eklentisi getirse komple yasaklansa super olur

Cfg hile değil oyun ayarıdır

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Korkusuz Bilişim Kaliteli Hosting kaancilek71 3 300 01-09-2019, Saat: 09:22
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | Pixel Avatar istek (dünkü gibi) Front 3 323 01-05-2019, Saat: 16:53
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | Kaliteli Sunucum ilkaybaki 11 895 25-12-2018, Saat: 16:05
Son Yorum: Kalipso22
Silinmiş Konu   | İstek Olarak Bedava Steam Gibi CS1.6 ı-ü-ğ-ö-ç-ş gibi harfler yazılabiliyor. RuHSuZ 1 363 17-10-2018, Saat: 20:19
Son Yorum: ` ripeNess
Silinmiş Konu   | CT T MODEL CSGODAKİ GİBİ ÖLÜM ferturlu 1 327 28-08-2018, Saat: 00:56
Son Yorum: MawiLarq

Task