Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Online gelinlik temizleme

Konu

Selam sürekli bahsettiğim bir kuru temizleme sayfası vardı hatırlıyorsanız ben bugün yine bir kaç şey demek istedim ama bu kez ben değil bir arkadaşım kullandı. Arkadaşım düğünden 3 gün önce gelinliğine yanlışlıkla içecek dökmüş ve silse de çıkmamış ve bildiğiniz üzere makinaya atılmıyor da çünkü gelinlik çok hassas bir şey ve hemen yıprana bilir veya hasar alabilir diye korkmuş ne yapacağım diye düşünürken aklına gelinlik kuru temizleme yapan yerler arama fikri gelmiş ve bir kaç yer araştırmış bulamayınca bize sordu bende Temizi önderdim ve biraz bahsettim o da ona göndermek istedi ve hemen siparişi oluşturup gönderdi. 24 saatten kısa bir zamanda geri teslim ettiler gelinliği ve hiç hasar almadan ve lekeler olmadan çok güzel bir şeklide gelmiş. Belki arkadaşım gibi olanlar vardır diye paylaşmak istedim sizlerle Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
online ütücü livacan 0 100 29-03-2022, Saat: 10:41
Son Yorum: livacan
hepinizin memnun kalacağı kuru temizleme livacan 0 96 23-02-2022, Saat: 10:21
Son Yorum: livacan

Task