Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OGCP Panel Sorun

Konu

Ogcp panel kurdum centos 6 sorunsuz açılıyor ssh2 ile bağlandım sorun yok bilgileri çekti serverde kaç kişi var vb gözüküyor ama adminlik felan ekleyince eklemiyor sunucu ayarlarından serverin herhangi bir ayarını değiştirmeyi denediğimde hata veriyor "sunucu ayarları değişitirilemedi" vb gibi bilen varsa yazabilirmi acil lazmda

@ 6Pacx Ftp'den giriş yapıp dosyalara yazma izni verirsen düzelir diye tahmin ediyorum

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
chmod -R 777 /dizin

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Klaaöre yazma izni ver eğer olmazsa
Ssh komut dizinine setenforce 0 yazarmısın

İKİSİNİDE DENEDİM SORUN ÇÖZÜLMEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

Dosyalara 777 iznini verdim setenforce 0 sorun devam ediyor map felan değişebiliyorum server restart komutunu felan uyguluyorum adminlik eklenmiyor server ayarlarında adını felan değişemiyorum hata veriyor admin eklemeye çalışınca admin eklenemedi diyor yardımcı olabilen varsa çok iyi olur

Serveri konsoldan kapatıp panelden çalıştırıp tekrar denermisin. Eğer olmazsa kurulumda ufak bir hata yapmış olmalısın, aslında kurulum ve çalıştırma işlemi çok basit ama ufak bir yanlışlık yapıldığında panel tam olarak çalışmıyor.
Ye eve taşındım internet hat problemi var yoksa yardımcı olurdum.

Başkan Panel Kurulum İşlemi Çok Basit Zaten Ama Paneli Normal Kurdum SSH2 Felan Sorunsuz Kurulu PHP Sürümü İle Alakası Varmıdır Acaba Vede Serveri Panelden Açtım Yine Aynı Sorun Başkan Anlayamadım Gitti Yardımcı Olabilirsen Çok Makbule Geçer

panel anadizinde cfgdosyalari klasörü olması gerek. ona 777 izni ver. o yoksa cfgdosyalari diye bir klasör oluşturup 777 izni ver.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Son Düzenleme: 19-04-2019, Saat: 20:46, Düzenleyen: 6Pacx.
(19-04-2019, Saat: 20:33)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: panel anadizinde cfgdosyalari klasörü olması gerek. ona 777 izni ver. o yoksa cfgdosyalari diye bir klasör oluşturup 777 izni ver.

o klasöre 777 iznini verdim sorun haala aynı

Kurma İmkanı olan Arkadaşlar Varsa Kuruyp Deneyebilirmi Aynı Hatayı Verecekmi Ama Ben Bi Kaç Makina Değiştim Aynı Hata 777 İzni verili Hepsine

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
SMM Panel Neden Kullanılır? Erenbor 0 73 28-02-2022, Saat: 03:14
Son Yorum: Erenbor
cs 1.6 panel ayarlaması ReisBack 0 373 20-03-2020, Saat: 15:57
Son Yorum: ReisBack
Web Site Sorun yusufrone 0 275 26-02-2020, Saat: 12:44
Son Yorum: yusufrone
OGCP PANEL V2.0 yapımcı soda1coder sodasodasoda 6 660 04-08-2019, Saat: 09:23
Cs 1.6 panel kurmayı ve ssh bağlamayı bilen gelsin ReisBack 0 300 04-08-2019, Saat: 01:29

Task