Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Lazer ile tüy dökücü

Konu

Lazer ile tüy dökücü

Arkadaşlar selam sizlere tüylerimi nasıl hızlı bir şekilde azalttığımı anlatıcam. Özellikle tüyleri çok kalın olanların işine yarayacaktır. Ben senelerdir jilet gibi yöntemlere başvurdum ama hata yapmışım. Son 1-2 aydır ise epilasyon yaptırıyorum ve desteklemek için Bioder Vücut Kürü kullanıyorum. Bioder Vücut Kürü epilasyon ardından 3 gün boyunca kullanılan bir ürün. Bitkisel formülü sayesinde hem cildim yatışıyor hem tüylerim de ciddi bir azalma oluyor hem de cildim beslenmiş oluyor. Özellikle epilasyon sonrası cildi tahriş olanlar için de süper bir ürün tavsiye ediyorum.

https://bioder.com/

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tiroit, Guatr ve Haşimato Lazer Tedavisi Neofist 0 65 15-01-2025, Saat: 14:26
Son Yorum: Neofist
Thulium Lazer Memduh Fırat Dilek 0 160 19-11-2024, Saat: 21:48
Son Yorum: Memduh Fırat Dilek
Boğaziçi Lazer & Çelik: Metal İşleme ve İmalatta Yenilikçi Çözümler Sunuyor Kenan06 0 103 17-10-2024, Saat: 00:12
Son Yorum: Kenan06
Taşınabilir lazer markalama makinesi - Vizyonjet.com nullsix 0 165 23-08-2024, Saat: 23:36
Son Yorum: nullsix
Boğaziçi Lazer & Çelik: Lazer Kesim, Abkant Büküm ve Çelik Servis Merkezi Kenan06 0 142 09-08-2024, Saat: 15:39
Son Yorum: Kenan06

Task