Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

İnternette bulunan kaç metreden kime noscope attığını gösteren plugin oyunyöneticisi panelinde hata alıyor . oyunyöneticisine uygun olanı varsa verebilir misiniz? (Metresi yazarsa sevinirim)

`LevioSa | NeXo GaminG | Full Surf Server
 Server Dns : Cs89.Oyna.La
`LevioSa | Helium [C]
Bir tane var elimde atayım sana 10 dk ya

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
Buyrun Efenim Ben kullandım çalışıyordu eğer olmaz ise hata loglarınıda atarsanız daha iyi yardımcı oluruz

.sma NoScope.sma (Dosya Boyutu: 1.5 KB | İndirme Sayısı: 5)
Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
(18-11-2019, Saat: 22:43)MarcoGames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyrun Efenim Ben kullandım çalışıyordu eğer olmaz ise hata loglarınıda atarsanız daha iyi yardımcı oluruz
Teşekkürler ama hata alıyorum https://prnt.sc/pyqdmg

`LevioSa | Helium [C]
Vallaha tam anlamadım da @ By.KinG hocam bu iş sende bende gerisi yok Gülmekten Ölüyorum

- Pablo Picasso
(18-11-2019, Saat: 23:17)HeliumTm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-11-2019, Saat: 22:43)MarcoGames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyrun Efenim Ben kullandım çalışıyordu eğer olmaz ise hata loglarınıda atarsanız daha iyi yardımcı oluruz
Teşekkürler ama hata alıyorum https://prnt.sc/pyqdmg
Cok bir bilgim yok henüz, öğrenme aşamasındayım ama soyle bir sey denedim serverde çökme yapmaz merak etmeyin bir denermisiniz calısıyor mu ?

.sma NoScope (1).sma (Dosya Boyutu: 1.49 KB | İndirme Sayısı: 3)
-AquasisZM Gaming-
 -- 95.173.173.125 --
-AquasisHL Gaming-
 -- 95.173.174.176 --
SERVER SAHİBİ
@ K0gamer Dostum yaptığın olay hud mesajları için ve o yaptığınsa hiçbir şekilde çalışmayacaktır.
Eğer eklentiler hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bu eklentiye bakarsanız, anlayabilirsiniz.

.sma NoScope.sma (Dosya Boyutu: 2.47 KB | İndirme Sayısı: 4)

(19-11-2019, Saat: 10:16)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ K0gamer Dostum yaptığın olay hud mesajları için ve o yaptığınsa hiçbir şekilde çalışmayacaktır.
Eğer eklentiler hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bu eklentiye bakarsanız, anlayabilirsiniz.
Yok ben şansımı denemiştim zaten bu sene yazılım okumaya basladım kendi capımda ugrasıyorum bıseylerde Gülücük Teşekkür ederim bu arada

-AquasisZM Gaming-
 -- 95.173.173.125 --
-AquasisHL Gaming-
 -- 95.173.174.176 --
SERVER SAHİBİ
(19-11-2019, Saat: 17:49)K0gamer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-11-2019, Saat: 10:16)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ K0gamer Dostum yaptığın olay hud mesajları için ve o yaptığınsa hiçbir şekilde çalışmayacaktır.
Yok ben şansımı denemiştim zaten bu sene yazılım okumaya basladım kendi capımda ugrasıyorum bıseylerde Gülücük Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim  Gel len buraya

Hata almadım ama oyunda çalışmıyor zoomsuz vurulsada yazmıyor

`LevioSa | Helium [C]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
NoScope Plugin Hatasını Düzeltecek ? UmutLaudres 4 298 04-07-2019, Saat: 16:21
Son Yorum: ITenGriTR

Task