Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Nike Blazer Netissä

Konu

#1
Tikatut, kierrätetyt tekstiilit "rottinki" ja "ruskea kelp" muodostavat sivupuolen, kun taas keskipuoli valitsee samanlaisen lähestymistavan, mutta "rottinki" ja valkoinen. Tämä lateraalinen vs. mediaal-side -tyyli heijastuu myös mokkanahkaprofiilissa Swooshes, joka on joko vaalean beigen tai oranssinvärinen. Nike Blazer Miesten/Naisten Jotta asiat pysyisivät paahteisina, sukkavuoriin ja kielen alle levitetään fleece-materiaaleja. Oranssi etiketti, jossa lukee "TOASTY" ja jossa on "Move To Zero" Pinwheel -logo, on ommeltu pohjalliseen viimeistelemään ilmettä.

[Resim: 21sep221.jpg]

Vaaleanharmaa karvainen mokkanahka muodostaa suurimman osan parin päällisestä, mutta osittain halkeileva järjestely ottaa haltuunsa profiilin swooss ja kantapään aluskatteen. Kenkä Nike Blazer Mid Molempia komponentteja animoi kontrastivärinen vaaleanpunainen sävy, joka näkyy myös kielen etiketissä ja sukkavuoressa, ja jälkimmäisessä on keskellä olevan Nike Blazerin nimi sekä seuraava viesti: "Standing the test of time." Pohjayksiköt pitävät asiat yksinkertaisina hieman "vanhentuneella" ilmeellä, kun taas pitsinauhat tarjoavat metallisen kosketuksen tarjoukseen.

Vaikka lämpötilat ovat edelleen korkealla, syksy on aivan nurkan takana nyt, kun ollaan menossa elokuun jälkipuoliskolle. Nike valmistautuu jo villapaitasään, kun se esittelee Nike Blazer Parhaaseen Hintaan Platformin, joka tulee mukavaksi sumeilla päällisillä. Tätä naisten eksklusiivista mallia hallitsee mykistetty lila sävy, joka värjää sekä mokkanahkavarvasosan että koko mallissa käytetyt karvaiset materiaalit.

Ruiskunahka rakentaa suuren osan profiilista, sen ulkopinta on värjätty lähes gradienttimaisessa käsittelyssä. Ruskea alkaa tummua kaulusta ja vierekkäisiä kiinnikkeitä pitkin ja vaalenee sitten vähitellen varvasta kohti. Nike Blazer Netissä Ja löytämämme peitteet, jotka suosivat mokkanahkaa, ovat kontrastia luonnonvalkoisessa sävyssä, joka täydentää paremmin työkaluja, nauhoja ja vuoria. Lopuksi tummennettu vakosametti muotoilee Swooshin, ja se sopii tonaalisesti kantapään kielekkeeseen, joka toimii taustana sienikorosteiselle Nike-logolle.

Luonnonvalkoiset nahkaelementit, kuten Swooshes-profiili ja pitsitangot, luovat kontrastia säilyttäen silti muotoilun yleisen pehmeän ilmeen. Kermanväriset nauhat ja keltainen paljas vaahtomuovikieli antavat tyylille entisestään vintagea. Ostaa Nike Blazer Mid Valkoinen kumipohja täydentää tämän Blazer Lowin tyylikkään mutta hauskan syksyn valmistuksen.

www.fitnesskengat.com


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Chaussures de Nike PG phatoes 0 149 26-11-2021, Saat: 10:57
Son Yorum: phatoes
Zapatos de Nike Air Max 270 phatoes 0 153 26-11-2021, Saat: 10:47
Son Yorum: phatoes
Nike Air Foamposite Shoes phatoes 0 140 26-11-2021, Saat: 10:29
Son Yorum: phatoes
Nike Air Zoom Schoenen phatoes 0 137 26-11-2021, Saat: 10:10
Son Yorum: phatoes

Task