Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Net Sorunu

Konu

Önce zemana antimalware ile bilisayarı tarat, sonra windows + r yap oraya %temp% yaz gelen tüm dosyaları sil, onlar bilgisayarın yavaşlaması ve tarayıcıların indirdiği şeyler ile beraber gelen virüsleri içerir.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Son Düzenleme: 14-07-2017, Saat: 20:37, Düzenleyen: Demirhann.
Bilgisayar alakalı değil modem kaynaklı aynı sorun bendede var , nedeni şöyle diye tahmin ediyorum bizim ev için söylüyorum .. Daire içerisinde 3 tane modem giriş hattı var . 1. modem hattına modem bağlı 3.sünede telefon bağlı bu numaralandırma yakınlık derecesine göre modeme yakınlık derecesine göre .. işte telefon çaldığında 1.hattan 3.hatta geçiş sağlanıyor bu saniyedede kısa sürelik bi kesim yaşanıyor yani tamamen modem alakalı bilgisayar değil ..

Müşteri hizmetlerini arayıp modeni güncelletebilirsin veyahut bilgin varsa modem panele girip yapabilirsin .

Başta sana söylemiş ki;
"nette surf yaparken olmuyor sadece CS.GO da oluyor"
Sistem güncelle, yani driver booster indir, tüm sürücülerin güncelle.

# Forum Kuralları #

Nette olmuyor değil nette sorun çıkarmıyo yani anlık kesilme yaşıyorum oyun geriye sarıyor birazcık nette video felan izlerken zaten video yüklendiği için bi sorun çıkarmıyor @Epslion

Geriye sarıyor ise, başta dediğimi uygulayın, bilgisayarınızdaki virüsleri temizleyin.

# Forum Kuralları #

İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İmza Sorunu[Destek] nemesiskingofcs 2 410 15-12-2019, Saat: 22:19
Son Yorum: TrxppyFade
Ts3 Oda Açıklaması Sorunu ` Tways * 0 422 13-06-2019, Saat: 22:04
Son Yorum: ` Tways *
FPS Sorunu akSakaLLı. 11 1,007 12-02-2019, Saat: 00:29
Son Yorum: RuHSuZ