Arkadaşlar counter strike 1.6 için eklenti yapıcağım büyük bir eklenti yerine sistematik birşey yapmak istiyorum fikirleriniz nedir ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
sistemetik pek anlamadım örnek varmı sistematık
Şunu yapınca şu olsun vb.
Uzun zamandır aklımda var fakat eklenti bilgim üst düzey olmadığı için yapamıyorum.
CS:GO Mod [ Aktif Et ]
Zombie Escape [ Aktif Et ]
BaseBuilder Mod [Aktif Et]
Furien Mod [ Aktif Et ]
Bilinen bütün modları sadece 1 eklenti içinde aktif edip deaktif etmek kısacası.
Furien Mod [ Aktif Et ]
Bilinen bütün modları sadece 1 eklenti içinde aktif edip deaktif etmek kısacası.
marker esela oyuna m getirlebilir ver /mya daha değişik /marker vs yazınca marker gelmesi bu olabilir
marker daha çok csgo da kullanılıyor
(03-11-2018, Saat: 18:39)BugraBey43 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun zamandır aklımda var fakat eklenti bilgim üst düzey olmadığı için yapamıyorum.Bunu yapmak için zaman harcamam hepsine cvar bağla cvarla yaptır en basiti .
Furien Mod [ Aktif Et ]
(03-11-2018, Saat: 19:56)!ALİREİS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: marker esela oyuna m getirlebilir ver /mya daha değişik /marker vs yazınca marker gelmesi bu olabiliranlıyamadım detay verirmisin
(03-11-2018, Saat: 20:01)!ALİREİS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunun gibi bi sey ama bunun orta boyutlusuYaparken heves alcağıma inanmıyorum başka bir fikrin varmı ?
VİDEO : https://www.youtube.com/watch?v=NA-p2-sUG5o
Reis Şuanda bir fikrim yok ben sana güzel düşünebileceğin plugin bulursam sana iletirim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi