Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

NatronAbi AÇIKLAMA VİDEOSU

Konu

İkinizin de çok çok emeği var. Sakince konuşup, faydaya dönüştürebilirsiniz. Bu durumun kimse için yararı yok Gülücük

@Nefesim ' batuhan işi çok büyüttmüşsün ve kanalı kapatılması gerçekten kötü olmuş.

adam ne güzel cekıyordu bızde seve seve ızlıyorduk niye kapatıyon Gülmekten Ölüyorum

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Natronun Kanalı Açılana Kadar Ben Yokum. Ne Youtube Nede Forumda Online Kalmayacagım Hesabı Kapatıcam.
200k abonelik emegi silmek bu kadar kolaymıydı.?[3sene]

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
@ Emrullah cum 3 kez telif hakkını geçenin kanalı kapanır fes edilir Natronabinin malesefki parteneri olmadığından kanalı büyük ihtimal açılamayacak ama natronabi 2 kanalı var 15bin abonesi var bu olaydan sonra dönme olasılığı %0.1 olduğu için sadece 4 bideosu kaldı oda 2. Kanalında yazarlen ağladım bby

Son Düzenleme: 16-12-2017, Saat: 21:57, Düzenleyen: Karanlık Gölge.
@ Alonedark- birincisi zaten mapın duvarlarında zaten reklamın var ne alaka ki söylemesi ikincisi biraz vicdanın olsa ve emek olan bir şeye bunu yapacak kadar düşemezdin bi Gün se Türk Milleti olarak Rahat olsak ne olur ya . Bari Emeğe saygı ya neyse vicdanın rahatsa benim için hiç sıkıntı yok

Şu ca yi sevdiren adamın kanalı kapandı ya ço ğu kişi bırakacak bende bırakacağım heralde cs 1.6 yi sevdiren tek kişi

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
NatronAbi'ye Benzeyen T**AKLI Reis <3 Emrullah* 12 633 30-12-2020, Saat: 16:58
Son Yorum: YigitHD20
WebDiyo.COM   | Açıklama !AKINCI! 7 330 09-12-2019, Saat: 17:27
Son Yorum: !AKINCI!
NatronAbi'den AloneDark'a Ağır Cevap (YENİ) Emrullah* 119 5,662 29-09-2019, Saat: 23:51
Son Yorum: Emrullah*
NatronAbi - Askerlik Bitti! RainForce 12 1,612 18-07-2019, Saat: 01:20
Son Yorum: CodeTheSystem
NatronAbi Konusu hakkında. MawiLarq 91 7,196 25-02-2019, Saat: 01:33
Son Yorum: Kehribar

Task