Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Nasıl Düzeltiriz

Konu

Son Düzenleme: 15-01-2018, Saat: 13:32, Düzenleyen: HakanBeYYY16.
Beyler Ben Jbmenu Yükledim Serverime Server Çöküyor Sma Atsam Sıkıntısı Var Diye Bakarmısınız Oynanıyor Baya oynanıyor sonra çöküyor bildirim attık oyunsunucuma alakası yokmus jbmenu galba bedava server açıp da denedim ordada çöküyor size atsam siz bi sma bakarmısınız Ne sıkıntısı Var Diye Sevinirim Gülücük))

Oyunsunucumdan Serverim

.sma CorveTJBMenu.sma (Dosya Boyutu: 130.89 KB | İndirme Sayısı: 2)
.rar log.rar (Dosya Boyutu: 2.35 MB | İndirme Sayısı: 0)
menude sorun gözükmüyor detaylı bakmadım ancak doğru dosyaları yüklediğine eminmisin .mdl . spr vs.

Evet Hepsi Doğgru Çalısıyor Oynuyoruz Ama Çöküyor Bende Bulamadım Nededini Hepsini Dogru yere attım algılıyor JBMENU - YU

Eklenti çok hatalı başka bir menu seçin derim hataları yapılar ancak zaman ister ?

Neylerde Sıkıntı Varki Eskiden Çalısıyordu Konuda Buldum Bunuda Yapmak Uzun işmi siz yapamasmısınız

Yapabilirseniz Yapın İstemesseniz Siz Bilirsiniz Güzel JBMENU AMA

çalışır ancak hataları var , çökme yaratabilir

Son Düzenleme: 15-01-2018, Saat: 12:25, Düzenleyen: HakanBeYYY16.
Deneyyelim Bi Abi Çökerse Değiştiriz

Yaparsanda ELİNE SAĞLIK

hata logunu atarmısın panelden.

JBMENU DEGİŞTİMDE DÜN NASIL BULUCAM ÇÖKÜYOR DİYE DEGİŞTİM SERVER BOSALIYORDU SİMDİ NASIL BULABILIRIM LOGU

Sunucun nedir ?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Nasıl Yetki Ayarlayabilirim Delekoma 1 447 18-09-2020, Saat: 16:27
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Godday nasil iaede yapa bilirim ADOW 2 364 15-06-2019, Saat: 22:44
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | TSPanelim | Nasıl Satın Alırım ? TSPanelim 3 1,445 12-06-2019, Saat: 23:04
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Nasıl hızlı yetkili olurum ? MawiLarq 1 2,860 02-12-2018, Saat: 23:06
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 Giriş Ekranini Nasil Pubg Yaparız c4kutsal 2 405 10-10-2018, Saat: 00:09
Son Yorum: .CrosS*

Task