Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Reddedildi   | NaoKredo - Moderator Başvurusu

Konu

• Ad Soyad: Nicat Eliyev.

• Yaşadığınız Şehir: Azerbeycan / Baku

• İlgilendiğiniz bölüm/dal: TeamSpeak 3 / İcon & Banner paylaşım / Grafik ve Tasarım.

• Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): Hafta içi 4-5 saat, Hafta sonu 8-11 saat.

• Kendinize güveniyormusunuz: Tabi ki, en başta kendine güven olduğu için bunu kendimde hiss ediyorum.

• Bize kendinizden bahsedin: Eliyev Nicat azeriyim, 16 yaşındayım, hobbim bilgisayar oynamak, saygılı & dürüst birisiyim.

• Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: Photoshop CS6, Adobe After Effects CC 2018.

• Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): Azerbeycanda okul değişik olduğu için 10`cu sınıfta okuyorum.

• Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Daha düşünmedim ancak Trafik Polisi olmağı düşünüyorum.

• Neden yetkili olmak istiyorsunuz: Aktifliğim beni bir adım daha önde tutuyor ve elimden iş geliyorsa bunu değerlendirmek istedim.

• Neden sizi seçmeliyiz: Aktiflik, saygı & dürüstlük ve en önemlisi forum üyeleri ile ilgilenmem çok olduğu için.

WEBdiyo.COM ~ Grafiker

PHP Kod:
Güzelliğe çok önem vermekelebekde güzeldiramma ömrü 1 gündür

Başarılar Kardeşim Gülücük

(09-02-2019, Saat: 16:20)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Kardeşim Gülücük
Teşekkür ederim, sizin gibiler olduktan sonra her şeyi başara bilirim. Tekrar teşekkürler.

WEBdiyo.COM ~ Grafiker

PHP Kod:

Başarılar Gülücük

(09-02-2019, Saat: 16:27)YigitHD20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Gülücük
Teşekkür ederim.

WEBdiyo.COM ~ Grafiker

PHP Kod:

(09-02-2019, Saat: 16:21)NaoKredo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-02-2019, Saat: 16:20)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Kardeşim Gülücük
Teşekkür ederim, sizin gibiler olduktan sonra her şeyi başara bilirim. Tekrar teşekkürler.
Başarılar dostum hak ettiğin yere gidersin umarım

Boş ol , boş ol , boş ol.
Yine yeni yeniden diyorsun he Gülmekten Ölüyorum Başarılar kankam benim, Referansı ben olabilirim.

Basarılar

Hepinize teşekkürler <3.

Yetkili başvurunuz reddedilmiştir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Reddedildi   | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu Hüseyin Orkun 2 437 22-11-2019, Saat: 00:00
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | < Yetkili Başvurusu <SEO TAMSIN> > SEO TAMSIN 1 437 09-11-2019, Saat: 12:19
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | Yetkili Başvurusu Maze 1 424 24-08-2019, Saat: 19:42
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | RuHSuZ | TeamSpeak3 Bölüm Yardımcısı Başvurusu RuHSuZ 1 454 08-08-2019, Saat: 18:32
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | Moderotor Başvurusu GrainyGrapichs 2 468 16-07-2019, Saat: 12:17
Son Yorum: MuhammeDesiqn

Task