PHP Sürümünü 5.6.40 yaptım. MyBB sürümünüde 1.8.20 hatalar yok ama şimdi de şu konuda belirttiğim gibi:
https://forum.webdiyo.com/konu-mybb-foru...26313.html hatalar var.
(23-07-2019, Saat: 17:07)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2019, Saat: 15:51)RektSensei Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2019, Saat: 14:44)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğiniz gibi php sürümü ile alakalıdır eklentileri mybb.com dan son sürümünü indirebilirsiniz başka sitelerde eski sürümlerde de hata olabiliyor.
PHP Sürümünü 5.6.40 yaptım ve mybb sürümüm 1.8.20 yaptım hatalar gitti ama hala attığım resimlerden hariç başka eklentilerde de hata alıyorum. mybb.com'daki eklentiler türkçe değil ve her şeyi ingilizce onu nasıl yapacağız ?
Admin paneli > Ayarlar > Lisan
Kısmında eklentinin ingilizce kısımlarını düzeltebilirsin çözüm kısmını brae söylemiş zaten
Admin Panelinde ayarlar diye bir kısım yok ve lisan diyede bir kısım yok.
(23-07-2019, Saat: 16:23)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorunun temadan kaynaklı olup olmadığını anlamak için farklı tema kurup o temada eklentinin çalışıp çalışmadığını anlamanız gerek
Konuda belirttiğim gibi denedim ve çalışıyor konuyu iyi okursanız sevinirim.
(23-07-2019, Saat: 15:18)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görünen yerleri eliniz ile dil paketlerinden düzenlersiniz zor bir şey değil son sürüm olsun da hataları açıkları kapatılmıştır.
Görünen yerleri dil paketlerinden düzenlersiniz derken ? Dil paketleri nerede. Son sürüm ne olmalı ? Biraz detaylı ve düzgün yazar mısınız ?
WebDiyo #HepBeraberGeleceğe
♛ RektSensei ♛
- T[R]G CS 1.6 CS:GO Mod İP: 95.173.173.XX -