Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

MyBB'de Aldığım Hatalar

Konu

Herkese yeniden merhabalar. Modern temanın yapımcısı olan "tedem"den Gray Tema aldım ve kurduğum eklentiler hata veriyor. Aynı eklentiler benim başka sitemde kurulu ve hata vermiyor. Aynı sitemin mybb sürümü 1.8.19, axis adlı tema, php sürümü 5.6.40 şuan ki sitemin mybb sürümü 1.8.21, php sürümü 7.2.19 ve gizli içerik, prostats, google seo eklentileri çalışmıyor. 1.8.20 yaptım sürümü hala çalışmadı. PHP Sürümü ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hata resimleri:

Hata ProStats:
[Resim: 5d359458477cb_prostats.png]

Google Seo Hata:
[Resim: 5d35948a1f141_googleseo.png]

Gizli İçerik Hata:
[Resim: 5d3594b6d56cb_gizlihata.png]

WebDiyo #HepBeraberGeleceğe
      ♛ RektSensei 
- T[R]G CS 1.6 CS:GO Mod İP: 95.173.173.XX -
Dediğiniz gibi php sürümü ile alakalıdır eklentileri mybb.com dan son sürümünü indirebilirsiniz başka sitelerde eski sürümlerde de hata olabiliyor.

(22-07-2019, Saat: 14:44)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğiniz gibi php sürümü ile alakalıdır eklentileri mybb.com dan son sürümünü indirebilirsiniz başka sitelerde eski sürümlerde de hata olabiliyor.
PHP Sürümünü 5.6.40 yaptım ve mybb sürümüm 1.8.20 yaptım hatalar gitti ama hala attığım resimlerden hariç başka eklentilerde de hata alıyorum. mybb.com'daki eklentiler türkçe değil ve her şeyi ingilizce onu nasıl yapacağız ?

♛ RektSensei 
Görünen yerleri eliniz ile dil paketlerinden düzenlersiniz zor bir şey değil son sürüm olsun da hataları açıkları kapatılmıştır.

Sorunun temadan kaynaklı olup olmadığını anlamak için farklı tema kurup o temada eklentinin çalışıp çalışmadığını anlamanız gerek

today is the first day of the rest of your life
(22-07-2019, Saat: 15:51)RektSensei Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2019, Saat: 14:44)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğiniz gibi php sürümü ile alakalıdır eklentileri mybb.com dan son sürümünü indirebilirsiniz başka sitelerde eski sürümlerde de hata olabiliyor.
PHP Sürümünü 5.6.40 yaptım ve mybb sürümüm 1.8.20 yaptım hatalar gitti ama hala attığım resimlerden hariç başka eklentilerde de hata alıyorum. mybb.com'daki eklentiler türkçe değil ve her şeyi ingilizce onu nasıl yapacağız ?
Admin paneli > Ayarlar > Lisan
Kısmında eklentinin ingilizce kısımlarını düzeltebilirsin çözüm kısmını brae söylemiş zaten

Son Düzenleme: 23-07-2019, Saat: 17:58, Düzenleyen: RektSensei.
PHP Sürümünü 5.6.40 yaptım. MyBB sürümünüde 1.8.20 hatalar yok ama şimdi de şu konuda belirttiğim gibi: https://forum.webdiyo.com/konu-mybb-foru...26313.html hatalar var.

(23-07-2019, Saat: 17:07)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2019, Saat: 15:51)RektSensei Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Admin paneli > Ayarlar > Lisan
Kısmında eklentinin ingilizce kısımlarını düzeltebilirsin çözüm kısmını brae söylemiş zaten
Admin Panelinde ayarlar diye bir kısım yok ve lisan diyede bir kısım yok.

(23-07-2019, Saat: 16:23)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorunun temadan  kaynaklı olup olmadığını anlamak için farklı tema kurup o temada eklentinin çalışıp çalışmadığını anlamanız gerek
Konuda belirttiğim gibi denedim ve çalışıyor konuyu iyi okursanız sevinirim.

(23-07-2019, Saat: 15:18)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görünen yerleri eliniz ile dil paketlerinden düzenlersiniz zor bir şey değil son sürüm olsun da hataları açıkları kapatılmıştır.
Görünen yerleri dil paketlerinden düzenlersiniz derken ? Dil paketleri nerede. Son sürüm ne olmalı ? Biraz detaylı ve düzgün yazar mısınız ?

♛ RektSensei 
Son Düzenleme: 23-07-2019, Saat: 19:59, Düzenleyen: ` wappeN.
Hata aldığınız eklenti nedir ? Her hata mybb den kaynaklı olacak diye birşey yok belki EKLENTİ hatalıdır.

Sizin aldığınız sorunlar tamamen hostinginizden kaynaklı ne kullanıyorsan MySQL yada mariadb ticket açıp belirt firma yetkilileri incelesin.

today is the first day of the rest of your life
(23-07-2019, Saat: 19:57)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hata aldığınız eklenti nedir ? Her hata mybb den kaynaklı olacak diye birşey yok belki EKLENTİ hatalıdır.

Sizin aldığınız sorunlar tamamen hostinginizden kaynaklı ne kullanıyorsan MySQL yada mariadb ticket açıp belirt firma yetkilileri incelesin.
Eklenti hatalı olamaz çünkü diğer sitemde çalışıyor. Hostingden kaynaklı olabilir mi bilmiyorum. Çünkü aynı eklentileri başka bir site ve diğer sitemde kullanıyorum ve MySQL versiyonları aynı 10.3.16. Bu hatayı aldığım site resellerimizden barınıyor. Diğer sitem resellerde değil direk hostingde whmsiz.

♛ RektSensei 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Mybb Rank yapımı ? ReisBack 1 478 22-02-2020, Saat: 14:17
Son Yorum: ReisBack
MyBB Forumumda Alınan Eklenti Hataları RektSensei 0 298 23-07-2019, Saat: 17:52
Son Yorum: RektSensei