yakin zamanda bir laptop alacam ucuz urunlerden gina geldi cidden kesenin agzini acip 3500 3800 tl civarinda bir sey alicam bu fiyata en iyi monster i gordum fakat bi anlam veremedim bu kadar ucuz olusuna monster kullanan arkadaslar varsa yazabilirmi kasasi nasil performans teknik servisi nasil
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
valla bende monster var efsane bişey kaldıramadığı oyun göremedim şu anda tek sıkıntısı ekranları sağlam değil onada monitör alırsan bişicik olmaz.
Monster Ve Asus Tercih Et.
hp omen nasil olur
onlardan uzak dur !
Sağlam bir pc almak istiyorsan ASUS öneririm. Facebook kullansaydın PC Hocası diye bi grup var adamlar sana en uygunu önerirlerdi.
Sağlam bir pc almak istiyorsan ASUS öneririm. Facebook kullansaydın PC Hocası diye bi grup var adamlar sana en uygunu önerirlerdi.
Tavsiye etmiyorum .
kasa topla
kasa topla
ya mecbur laptop alacam ama asus kesinlikle almam 2 ay asus teknik serviste calistim adanlar pc lerin parcalarini bir biriyle degistirup gonderiyordu omen i neden tavsiye etmiyorsunuz
omen iyi ancak toplama kraldır.
toplama en ucuza ve en ıyıye denk gelir bende toplamanı onerırım alıcaksanda hp almanı onermem en kötüsü diyeyim
en iyisi toplama monster iyidir ama toplamanı tavsiye ederim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi