Selamun Aleyküm ,Sıkıntı Şu Şekil Modem de ADSL ve Internet Işıkları Aynı Anda Sönüyor ve 1/2 Dakika Sonra Tekrar Geliyor İnternet Kullanıyorum Min. 5 Max. 25/30 Dakika Sonra Tekrar Aynı Sıkıntı Oluyor İnternet Bu Şekil Gidip Geliyor Müşteri Hizmetlerini Arayıp Bildirdim Rapor Oluşturdular Ama Malum Rapor Oluşturma Vakaları O Yüzden Buraya Yazıyorum ..14 Yıldır Kullanıyorum İlk Defa Böyle Bi Sıkıntıyla Karşılaştım Daha Önce Yaşamış Olan Varsa Bilgisini Paylaşsın Beklemedeyim.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
mediget gibi bazı programlar etki edebiliyor benimde başıma gelmişti kablolarda sıkıntı yoksa yazılımsal olabilir son yüklediğin programları silmeyi dene
Maalesef Yeni Yüklemiş Olduğum Bir Program Yok Kablolara Gelirsek Kabloları Bayadır Kullanıyorum Amma Kablolarda Bir Sıkıntı Olsa Bu Şekil Git Gel Yapmazdı Herhalde Bence Bana Göre Ağ'da Sıkıntı Var Ama Dediğim Gibi Bana Göre.
Adsl Senin Saglayicinla Baglantini Gosterir.
Eger Yanip Sonuyorsa Kopuk Vardir.
Veya Bir Bakim Çalişmasi Filan..
Bekle
Eger Yanip Sonuyorsa Kopuk Vardir.
Veya Bir Bakim Çalişmasi Filan..
Bekle
Son Düzenleme: 30-12-2017, Saat: 17:19, Düzenleyen: BraveMan.
Bakım Çalışması Olsaydı Müşteri Hizmetleriyle Görüştüğümde Bakım Çalışmamız Vardır Verdiğimiz Rahatsızlıktan Özür Dileriz vs. Diye İletirdi
Demek ki Onlar Kontrolünde Olmayan Bir Sıkıntı ki Bekliyorum Zaten 48 Saat Verdi Hatanın Düzeltilmesi İçin Bekleyip Görücez.
Splitter da Sıkıntı da Olabilir Oda Yeni Geldi Aklıma da Onu Yeni Değiştirmiştim
Demek ki Onlar Kontrolünde Olmayan Bir Sıkıntı ki Bekliyorum Zaten 48 Saat Verdi Hatanın Düzeltilmesi İçin Bekleyip Görücez.
Splitter da Sıkıntı da Olabilir Oda Yeni Geldi Aklıma da Onu Yeni Değiştirmiştim
Kullandığın modem kaç senelik ? Modem arızalı olabilir . Aynı sorun bendede var yani aynımı bilmiyorum da bendeki sıkıntı şöyle ; Modemi kapatıyorum mesela şansa ya açılıyor ya da açılmıyor . Sadece power ışığı yanıyor diğer bütün ışıklar yanmıyor sonradan işte duvardan gelen internet kablosunu çıkarıp takıyorum , power kablosunu çıkarıp takıyorum 5dk felan bekliyorum düzeliyor . Yani şansa oluyor sıkıntı modemden kaynaklı olduğunu söylediler . Eğer bu tarz birşeyse boşa para harcama kablolara splittere felan git güzelinden bir modem al yeterli olur . @BraveMan
Söylediğin Problemle Söylediğim Problemin Alakası Yok Sıkıntı Şu Ben Normal İnternet Açık Geziniyorum Birden ADSL Bağlantısı ve Internet Gidiyor ve Ardındın 30 sn 1 dk İçerisinde Tekrar Geri Geliyor Aldığım Duyumlara Göre Çevresel Bir Sıkıntıymış Beklemedeyim
Ha belki altyapı çalışması vardır mahallende güçlendirmek için olabilir dayı tam anlamadım dediğini ama )
Modemin markası nedir ?
Son Düzenleme: 30-12-2017, Saat: 22:57, Düzenleyen: BraveMan.
TTNET AirTies Modem Yada Kabloda bi Sıkıntı Var Herhalde Ya Tam Emin Değilim Ama Bu Müşteri Hizmetleri de 48 Saat Kapanmasın Modem Dedi Ondan da Modem Değiştiremiyorum Bakalım ne Yapıcaklar Diye
Neyini Anlamadın ADSL Birden Kendi Kendine Kesiliyor İşte
Neyini Anlamadın ADSL Birden Kendi Kendine Kesiliyor İşte
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İmza Sorunu[Destek] | nemesiskingofcs | 2 | 253 |
15-12-2019, Saat: 22:19 Son Yorum: TrxppyFade |
|
Ts3 Oda Açıklaması Sorunu | ` Tways * | 0 | 272 |
13-06-2019, Saat: 22:04 Son Yorum: ` Tways * |
|
FPS Sorunu | akSakaLLı. | 11 | 676 |
12-02-2019, Saat: 00:29 Son Yorum: RuHSuZ |