Arkadaslar merhabalar bildiginiz üzere bazı kardeşlerimiz f tuşu ile silah inceleme plugini yapmak için emek harcıyor ben pluginde sadece model yolu editlemeyi bildigim icin yardımınıza ihtiyacım var sizinle birlikte bütün silahlarda f tusuna basınca silah inceleme plugini yapacagız biliyorum birçogunuz diyicek bu sma ile olmuyor uyumlu modeller lazım bi ingiliz serverinden modelleri çaldım arkadaslar butun modellerin weapon origin-animation bölümünün en altında 1tane incpector adlı seçenek var bastıgınızda silahı dehşetül vahşet şekildi inceliyor o kadar csgo ya benziyorki eminim sizde şaşıracaksınız işte ben geriye kalan kısımda tıkanıyorum bende bütün MODELLER var sizden istedigim aşşagıdaki ekteki silah inceleme plugini bütün cs 1.6 silahlarında uygulamanızdır eğer zamanımı alır diyorsanız en çok kullanılan silahlara yapalım hem server giriş süresinide uzatmaz zaten modeller cok kaliteli
-deagle-usp-glock-famas-galil-ak47-m4a1-awp-bıçak
için uyarlayınız bende modelleri var model yollarının adını editler servere yüklerim eğer çalışırsa yapan kişininde izni olursa forumda konu olarak paylaşırım ve pluginin tabiki sana ait oldugunu belirtirim... teşekkür ederim
NOT:ZARARLI HACK KOD UYARISI VERİYOR EKTEKİ PLUGİNDEN
Son Düzenleme: 29-08-2017, Saat: 01:13, Düzenleyen: 100verdim.