Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Model işinden anlayan arkadaşlar bakarsa sevinirim

Konu

Bu model işiyle ilgilenen arkadaşlardan bi ricam var yapılırsa çok güzel olur gerekli masraflarıda karşılanır problem yok 

Jail için Mahmut hoca Kema Sunal ve Güdük necmi skini istiyorum hocam bu trump kafası falan varya onların üstüne editleme yapılarak falanda çözülebilir diye düşünüyorum olursa yapabilen arakadaşlar varsa bana özelden ulaşabilir yada ts3 adresinden görüşme imkanı ayarlarız şimdiden teşekkürler

Sıradan bir tasarımcı.
Çözüldümü Yardım Edebilirim

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
boyle bir sey yapilacagini sanmiyorum

Verified Females
Neden Yapılmasın internetten trump indir yuzunu kemal sunalla değiştir

TIKLAAAAAAAA PLEASE
Yapabilirsen çok iyi olur @kapkep9000

Sıradan bir tasarımcı.
yok aga sen haklısın bı yapmaya çalıştım cidden olmuyor Gülmekten Ölüyorum

TIKLAAAAAAAA PLEASE
Dediğiniz iş yok model vieweri açayım edit bpm fln onla olacak iş değil. Edit yaptığınız program adında anlaşılacağı gibi modeli görüntüleme programı her istediğini yapamazsın. Milk Shape diye bi program var programı bilirsen kolaylıkla yaparsın açıkçası ben biraz uğraştım çok karışık geldi pek doğru düzgün bi anlatım da bulamadım velhasıl şuanlık zor görünüyor

ahm3tcelik.github.io

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TeamSpeak3 YETKİ AYARLAMASINI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR SWENZIE ! 1 335 18-09-2020, Saat: 15:36
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 215 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ARKADAŞLAR Bİ BAKARSANIZ ʢ۩ʡ ☰ Furkan ☰ ʢ۩ʡ 2 261 18-12-2019, Saat: 18:07
Silinmiş Konu   | Arkadaslar Banner Lazim Spring - BEY 2 288 15-12-2019, Saat: 15:44
Silinmiş Konu   | Model İstek Kırmızı_BeyazTR 1 345 12-12-2019, Saat: 07:15

Task