- Ad Soyad: Oktay Yener
- Yaşadığınız Şehir:İstanbul
- İlgilendiğiniz bölüm/dal: Online Oyunlar /Bilgisayar Donanım / Cs 1.6 / MMO/ Silkroad Online Private / Music Production
- Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum):3/5
- Kendinize güveniyormusunuz:Evet
- Bize kendinizden bahsedin: Merhaba öncellikle yaşım 25 genellikle bilgisayarda vakit geçirdiğim için online oyunlar epey tecrübeliyim. Fpps oyunlar dahil. Eklemek istediğim birçok şey olabilir.
- Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: FL studio / Sbot
- Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): Universite mezunu
- Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Tekstil
- Neden yetkili olmak istiyorsunuz: Forumdaki arkadaslara profesyonel anlamada yardımlaşma ve bilgilere paylaşmak . Oyunlar hakkında bilgi alışverişi yapmak veya destek için olabilir.
- Neden sizi seçmeliyiz: Sizin Kararınız bizede başka laf düşmez.
İyi Günler ve İyi Forumlar Dilerim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Gereksinimleri karşılamıyorsunuz fakat üst düzey forum yetkilileri ne söyler bilmiyorum.
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Yeni Katılmış Olabilirim Ancak Forumdaki Arkadasları Yardım Etmek Benim Görevim Borcudur. İyi Günler Dilerim
Herhangi Bir Konunuz Mevcut Değil Alanınızı Kanıtladığınızda Dair. Tekrar Başvurup Aramızdaki Yerinizi Alabilirsiniz.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Kardeşim dur bi nefesleneydin ya
Maalesef gerekli şartları karşılamıyorsunuz. Aktifliğinizi ve konu açısından kendinizi geliştirerek tekrardan başvuru yapın.
Yetkili başvurunuz reddedilmiştir.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi