Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Minecraft Skript Mesajlarini Degistirme

Konu

Öncelikle değiştireceğimiz skripti önümüze alıyoruz. Değiştirmek istediğimiz bölüm aslında skripti kurduğunuz da ve uyguladığınızda
size gelen/gönderilen mesajdır ve skriptte de kod olarak bulunur. Örnek olarak bir skript seçtim ve size anlatıyorum;

Bu skriptimde /deneme2 yazınca ekrana bir uyarı mesajı gelecek ve komutu yazan oyuncunun işlemi gerçekleştirilmeyecek.

on command "/deneme2":
        send " &e&lWebDiyo &8» &7Bu komut yasaklanmistir!" to the player
        cancel event

Fark ettiyseniz yukarıda verdiğim skript kodunda oyunda çıkan mesajın aynısı bulunuyor;

send " &e&lWebDiyo &8» &7Bu komut yasaklanmistir!" to the player

Şimdi onu kendime göre değiştireceğim ve oyunda ne mesajı gelsin onu ayarlayacağım. Unutmayın her skriptte farklı bir
şekilde oyuncuya gönderme yapabilir ama oyuna çıkan mesajın bulunduğu bölümü bulursanız ve değiştirirseniz olumlu sonuç alacaksınız.
Kendime göre değiştirdim ve artık oyunumda /deneme2 yazınca yeni yazmış olduğum mesaj gelecek ve yeni kodum bu şekilde oldu;

on command "/deneme2":
        send " &fMerhaba Dünya!" to the player
        cancel event

ve artık mesajım değişti!

Alintidir ! REKLAM.OMASIN DIYE ISIM VERMIYORUM

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TEAM DEĞİŞTİRME doba123x 2 348 26-09-2019, Saat: 23:26
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Takım ismi değiştirme kuzenlergaming 2 373 15-08-2019, Saat: 11:17
Silinmiş Konu   | otomatik nick degiştirme fourgething 4 500 24-07-2019, Saat: 01:39
Silinmiş Konu   | Eklentide Oyuncunun Parasını Sıfırlama/Değiştirme Vortex 5 387 20-07-2019, Saat: 17:21
Son Yorum: Aconyonn
Silinmiş Konu   | minecraft için ts3 yedek ismetbaba321 2 392 17-07-2019, Saat: 22:36
Son Yorum: ` ripeNess

Task