Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Menu SMA Ayari

Konu

Son Düzenleme: 30-11-2019, Saat: 16:19, Düzenleyen: jurse99.
Arkadaşlar Merhaba, bir önceki konum ile yetkili bir arkadaş özel olarak ilgilenmektedir.
şimdi benim sorunum şu adminler /menu ile oyun içerisinde menuye girmektedir. 1-2-3-4-5-6-7 sirasıyla 7 adet menu mevcut.
her bir menuye bastıklarında say dan istediğim yazıları geçmesini istiyorum. ( SMA içerisinde bunu kodladım fakat çalışıyormu emin değilim menu açılmadığı için deneme fırsatım olmadı )
plugini kodladım fakat bazı belli başlı problemler mevcut. oyun içerisinde /menu yazınca menü açılmamaktadır.
amxmodx anlayan arkadaşlardan bu hatayi giderebilmeleri için yardım istiyorum teşekkürler.

Saydan sırasıyla tıkladıklarında yazdırmak istediklerim(SADECE ADMİNLERE ÖZEL) : http://i.hizliresim.com/P7ZdMO.png

(30-11-2019, Saat: 16:13)jurse99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, bir önceki konum ile yetkili bir arkadaş özel olarak ilgilenmektedir.
şimdi benim sorunum şu adminler /menu ile oyun içerisinde menuye girmektedir. 1-2-3-4-5-6-7 sirasıyla 7 adet menu mevcut.
her bir menuye bastıklarında say dan istediğim yazıları geçmesini istiyorum. ( SMA içerisinde bunu kodladım fakat çalışıyormu emin değilim menu açılmadığı için deneme fırsatım olmadı )
plugini kodladım fakat bazı belli başlı problemler mevcut. oyun içerisinde /menu yazınca menü açılmamaktadır.
amxmodx anlayan arkadaşlardan bu hatayi giderebilmeleri için yardım istiyorum teşekkürler.

Saydan sırasıyla tıkladıklarında yazdırmak istediklerim(SADECE ADMİNLERE ÖZEL) : http://i.hizliresim.com/P7ZdMO.png
Sma Dosyam.

gerekli kodlamayı yaparak hallettim konuyu silebilirsiniz.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 3,788 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 422 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Furien Mod CT ve T Menü lazım coolzje 1 255 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ACİL bbmenu ve class menu lazım yapana kurucu vericem enesbaba123 1 276 06-07-2020, Saat: 23:51
Silinmiş Konu   | Fun menu plugin İSTEK thekzeer 5 337 23-12-2019, Saat: 19:24

Task