TÜM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
PLAYER SKİN GÜNCEL VİDEOYU İZLEYEREK SİZLERDE KULLANIN
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
eyvallah dostum sağolasın çok işime yarıcak
teşekkürler hocam bu konunda işe yarar saolasın

(05-03-2017, Saat: 08:54)mazor55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel işe yarar sağolasınTasarım yapımcısı : Bilinmiyor - Yabancı cs 1.6 forumundan almıştım bayağı olduTasarım hazırlayan : Yasin Er(Mazor)Tasarım adı : Pro Player Skin
Tasarım açıklaması : Bu skini userlere daha çok öneriyorum. Bu modeli kullanarak pro serverlerde oynarken rakip takımı daha net görebilmeniz için rakip takıma daha rahat hs daha çabuk vurmak için görüntü netliği olan player skindir.
Tasarım örnek görüntü :
Player Model Kurulum Videosu
saolasın hocam çok iyi
(05-03-2017, Saat: 08:54)mazor55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağolasın dostumTasarım yapımcısı : Bilinmiyor - Yabancı cs 1.6 forumundan almıştım bayağı olduTasarım hazırlayan : Yasin Er(Mazor)Tasarım adı : Pro Player Skin
Tasarım açıklaması : Bu skini userlere daha çok öneriyorum. Bu modeli kullanarak pro serverlerde oynarken rakip takımı daha net görebilmeniz için rakip takıma daha rahat hs daha çabuk vurmak için görüntü netliği olan player skindir.
Tasarım örnek görüntü :
(05-03-2017, Saat: 08:54)mazor55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok saolTasarım yapımcısı : Bilinmiyor - Yabancı cs 1.6 forumundan almıştım bayağı olduTasarım hazırlayan : Yasin Er(Mazor)Tasarım adı : Pro Player Skin
Tasarım örnek görüntü :
(05-03-2017, Saat: 08:54)mazor55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok saolTasarım yapımcısı : Bilinmiyor - Yabancı cs 1.6 forumundan almıştım bayağı olduTasarım hazırlayan : Yasin Er(Mazor)Tasarım adı : Pro Player Skin
Tasarım örnek görüntü :
Player Model Kurulum Videosu Kesinlikle İzleyin
eyw sagllll
eyw bremın
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Cs 1.6 Csgo Player T ve Ct Model | BraveMan | 564 | 25,896 |
03-08-2023, Saat: 10:26 Son Yorum: Disismor |
|
CSGO Phoenix Player / Terör Modeli | Emre Özdemir | 38 | 2,322 |
09-01-2021, Saat: 15:17 Son Yorum: KurmayUgur |
|