Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | matematik soru plugini

Konu

SA WebDiyo.Com Ailesi. Benim icin Odulu matematik sorusu pluginini yaparmisiniz ? soru hudd message seklinde. mesaj sol tarafta cikacak mesela soru su : Matematik Sorusu:14+7*2-1=? | cevabi saydan ilk dogru yazan kisiye 3 odulden rastgele birini verecek oduller bunlar [+50HP,Hizli Kosmas,Yuksege Ziplamak]. sadece bir matematik sorusu olmasin pluginin icinde 5-10 tane olsun.biraz ugrasilacak seye benziyor sadece ben degil baskalarininda ilgilenecegini dusunuyorum bu plugin ile alakali. yapana simdiden tesekkurler iyi formlar WebDiyo.Com Family  :heart:

@~NicQsiz* Minik coderimiz ali yapversin Gülücük @M.A - Acoyonn

Jbli seklinde olani istemiyorum belirtigim gibi olursa guzel olur hala bekliyorum yapana simdidrn tesekkurler

#HalaBekliyorum

@M.A - Aconyonn Konu 3 Günden Fazla Süredir Güncellenmedi. Silinmişlere Taşınmalıdır

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | CT HASAR GÖRDÜ PLUGİNİ #enesfındık Enes Fındık 1 215 14-09-2020, Saat: 10:32
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Dust2 Texture Fixed Plugini soldier.arda 12 1,295 14-09-2020, Saat: 10:18
Silinmiş Konu   | Art arda bomba alamama plugini exortek 2 397 03-03-2020, Saat: 14:59
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | En Çok Aranan Enfeksiyon Plugini [Ze/Zp/Bio] Furkangs1905 2 464 07-01-2020, Saat: 12:25
Silinmiş Konu   | DEATHMATCH PLUGINI raxes1950 1 306 13-12-2019, Saat: 16:44

Task