İstediğim çalışma: ( MASKOT LOGO )
İstediğim renkler: ( ATEŞ EFEKTİNE UYACAK RENKLER. )
Özel Olarak: ( HEM PNG HEMDE HAREKETLİ IŞIKLI OLURSA SEVİNİRİM. )
Benzer Çalışma: ( http://prntscr.com/p120tj Yada https://espor.zulaoyun.com/takimlar/ bu siteden bakabilirsiniz.)
Eklemek Istedikleriniz: ( Benzer Çalışmalardaki Gibi Çalışabilirsiniz. )
Resim Boyutu: ( YOK )
Yazılacak Yazı: (AuschWitz Yada AuschWitz CLUB)
Rica Ediyorum Kaliteli Yapın. Şimdiden Ellerinize Sağlık Teşekkürler.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
buyrun hocam
Kod:
Ücretli grafikerlik için özel mesaj gönderebilirsiniz.
abi bende bunları yaparım ben burası farklıdır diye geldim daha iyisini yapamazmıısınız?
Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
@ veyso33 Kaliteli Birşey İstiyorsanız ÖM'Den Uygun Fiyata Ücretli Yapabılırım , Ayrıca Burası Ücretsiz Yardımlaşma Platformu Herşeyi Yapıcak Değiliz İstediğiniz Şey Ücret Karşılıgı yapılabılır
Youtube Kanal : Tıkla Abone OL
Kod:
Uygun Fiyata Ücretli Tasarımlar İçin ÖM'Den Mesajını Bırakabılırsın
Bir e spor takımı için yaptırıyorsunuz neyi oluyorsunuz takımın?
Son Düzenleme: 05-09-2019, Saat: 10:27, Düzenleyen: veyso33.
eSports Tam Olarak Demeyebiliriz Ama O Yolda İlerliyoruz.
Bu Arada Takım Sahibiyim.
Bu Arada Takım Sahibiyim.
kardeşim burasi ücretsiz yardim platformu eger kaliteli ve iyi bir logo isitiyorsan ucret karsiligi yaptirabilirsin.
Yalnız Ben Burda Yaklaşık 2-3 aydır burdayım buralardayken kaliteli loglar banner lar vs tasarımlar yapılıyordu sen yenisin sanırım?
öreneğin eskiden muhammedesign pizza avalanche desgin fln yazıyordu şimdi ne bilim öle yaz geç yapmışlar. neyse tşk
öreneğin eskiden muhammedesign pizza avalanche desgin fln yazıyordu şimdi ne bilim öle yaz geç yapmışlar. neyse tşk
(05-09-2019, Saat: 15:17)veyso33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalnız Ben Burda Yaklaşık 2-3 aydır burdayım buralardayken kaliteli loglar banner lar vs tasarımlar yapılıyordu sen yenisin sanırım?O onların bileceği iş ben kendi adıma profesyonel bir tasarım yapmak benim saatlerimi alıyor. Benim ne kazancım olacak o işten? Ücretsiz destek veriyorsam tamam adamın suratına fırlatmak için basit bir şey yapmak doğru değil fakat profesyonel bir tasarım da yapmam. Orta seviye de yapıp gönderilir. Arkadaşların dediği gibi profesyonel bir logo istiyor iseniz arkadaşlara tasarlatabilirsiniz. Ücretsiz yapıyorlarsa onlardan rica ediniz.
Kod:
Ücretli grafikerlik için özel mesaj gönderebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Steam Avatar logo | numankaya | 3 | 619 |
18-09-2020, Saat: 12:34 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Logo | BugraBey43 | 18 | 997 |
18-09-2020, Saat: 11:51 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Logo İsteğim | selamlarr | 17 | 848 |
09-12-2019, Saat: 21:23 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Çözüldü | Logo Maskot İsteği | Celebii | 7 | 609 |