Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Mars'a İsminizi Göndermek İstermisiniz ?

Konu

İlerde mars'a gidersem marsta ismimi görmek beni gururlandırır Gülmekten Ölüyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Kur'an ı Kerim de bir ayetteki yazi

Ey cin ve ins toplulukları, eğer göklerin ve yerin bucaklarından aşıp geçmeye güç yetirebilirseniz, hemen aşın; ancak ‘üstün bir güç (sultan)’ olmaksızın aşamazsınız

Dunyanin dişinda bir katman var ve bunu hic bir insan aşamaz peki nasa bunun disina nasil cikiyor ?

Uslu Bir Çocuk Olmazsanız , Hayat Sizi Küçük Bir Gangster'e Çevirir . !
Türkler olarak ne kadar internette gezindiğimizi ve ne kadar boş işlerle uğraştığımızı belli ediyoruz. Mars'a ismimizi göndersek ne olucak? Bi' çip içinde tüm isimler yazılı ve o çip marsta bize ne faydası var bunun? Hiç bir faydası yok, sadece çevremizdekilere "Bak benim ismim marsa gidecek, sen yolladın mı?" gibi sözler söylemekten başka bir şey değil. Mars'a ismimizi göndermek yerine ülkemizi, dünyamızı değiştirmeye ve geliştirmeye çalışsa 2,338,729 (Türkiye) kişi ne kadar iyi olurdu değil mi? Peki çok güzel olur ismimizi veya kendimizi orada bulundurmak ama bundan önce yapılması gereken bazı şeyler var; Dünyamızdaki eksilerimizi gidermek.

Torunlarımın torunları görür belki.

PHP Kod:
<script>
var 
_neo = "Hi, Neo"
var _neo2 = "follow the white rabbit.."
document.write(_neo + "Enter the Matrix;" + _neo2)
</
script> 

Bazı kişiler Gereksiz Filan demiş Herkesin düşüncesine Saygı duyarım ama Saygı'yı Karşılık Bulmazsam işler değişir, @ MawiLarq Attığı video da Barış Özcan Hocamızın Detaylı Anlattığı Video da Herşeyi anlayabilirsiniz..

Steam | Yutup | Rep
(28-05-2019, Saat: 22:17)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Barış Özcan da sanırım benim fikrimle aynı düşüncede Gülücük Yine de herkesin kendi görüşü.

Anlamadığım Şey Niye İsmim mars a gönderiliyor.

NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kar Amacı Gütmeyen Bir Projenin Parçası Olmak İstermisiniz ? 41aaa41 0 382 28-10-2019, Saat: 15:35
Son Yorum: 41aaa41
Film Tadında Oyun Oynamak Veya İzlemek İstermisiniz? Emrullah* 12 999 01-08-2019, Saat: 22:00
Son Yorum: Emrullah*
InSight (Nasa) Mars'a İndi | İlk Fotoğraf Emrullah* 1 506 27-11-2018, Saat: 16:40
Son Yorum: !AKINCI!
Bu Scripti Paylaşmamı İstermisiniz ? Emre Özdemir 7 733 24-08-2018, Saat: 09:34
Son Yorum: Emre Özdemir

Task