95.173.174.5
mahserjb.ekipts3.tk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evet Server'ımızdan Bahsedeyım Azcık
Kurucularımız
- Virüs* [ Hüseyin Orkun ]
- Karabatak [ Burak Onur ]
Başlıca Kurallarımız
• Küfür Ve Argo Kelimeler Kullanmak Yasaktır !
• Server de Ayrımcılık [Eski,Yeni vs] Yasaktır !
• Slot Ve Adminlerin Serverde Kavga Etmesi Yasaktır, TS3'de Halledebilirler.
Server'ımız Açılalı 1 Gün Oldu Ve Ailemiz Gün Geçtikçe Büyüycek
- Yeni Tasarımlar
- Yeni Plugınler
Le Geri Geldik
Son 4 Asistan Alımı [MICROFON ZORUNLU]
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
————————————————————
• Kurucu : ! HιlαlGrαғιĸ ᅠ-ᅠKαяαBαтαK
————————————————————
• Kurucu : ! Tʜᴇᴄʀᴏᴡɴs ᅠ∞ ᅠVırυѕƉєѕιgƝ 卐
————————————————————
————————————————————
————————————————————
Tanıdığım gibi kalsaydın, düşündüğün gibi severdim seni.
(04-11-2019, Saat: 21:37)BurakOnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ————————————————————Sözümü dinlemene sevindim, bir durum olursa 173.114 olarak desteklediğimi bilmen yeterli.
————————————————————
————————————————————
Sözümü dinlemene sevindim - ANLAMADIM ?
(05-11-2019, Saat: 00:03)BurakOnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sözümü dinlemene sevindim - ANLAMADIM ?Emrelerin TS de konuştuğumuz muhabbet o , hiçbir şey bilmeyip yanında takıldığın adamın seni kullandığını anlatmıştık ya hemen unutman üzdü. Müsait zamanında uğra görüşelim tekrar. Ts3.BraveFriendsGaming.Com
(05-11-2019, Saat: 09:10)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eleştirmedim ki? Bu çocuğu seviyorum bizzat desteklediğimide bildirmişim değil mi? Nerden ne çıkarıyorsun Allah aşkına!(05-11-2019, Saat: 02:40)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkesi kötü yönde eleştirecekmisiniz ? Herkesi kötülemeniz hoş değil.(05-11-2019, Saat: 00:03)BurakOnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sözümü dinlemene sevindim - ANLAMADIM ?Emrelerin TS de konuştuğumuz muhabbet o , hiçbir şey bilmeyip yanında takıldığın adamın seni kullandığını anlatmıştık ya hemen unutman üzdü. Müsait zamanında uğra görüşelim tekrar. Ts3.BraveFriendsGaming.Com
Son Düzenleme: 05-11-2019, Saat: 12:12, Düzenleyen: BurakOnur.
Ts3.BraveFriendsGaming.Com Geldim ?
(05-11-2019, Saat: 02:40)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ts3.BraveFriendsGaming.Com Geldim ?(05-11-2019, Saat: 00:03)BurakOnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sözümü dinlemene sevindim - ANLAMADIM ?Emrelerin TS de konuştuğumuz muhabbet o , hiçbir şey bilmeyip yanında takıldığın adamın seni kullandığını anlatmıştık ya hemen unutman üzdü. Müsait zamanında uğra görüşelim tekrar. Ts3.BraveFriendsGaming.Com
(05-11-2019, Saat: 12:17)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kime karşı konuşmuşum? Saçmaladığın için şuan sana karşı konuşabilirim ama? JastMarian konusu dışında bir saygısızlığım olmadı daha da uzatma kışkırtıyorsun hak ettiğini sana da veririm, şimdi uzatmadan benim yorumlarımı cevaplamayı bırak. "Çok sayısız" demiş bide bilip bilmeden.(05-11-2019, Saat: 11:33)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Genel olarak çok sayısız konuştuğunuzu görebiliyorum forumda(05-11-2019, Saat: 09:10)WX\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eleştirmedim ki? Bu çocuğu seviyorum bizzat desteklediğimide bildirmişim değil mi? Nerden ne çıkarıyorsun Allah aşkına!(05-11-2019, Saat: 02:40)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkesi kötü yönde eleştirecekmisiniz ? Herkesi kötülemeniz hoş değil.(05-11-2019, Saat: 00:03)BurakOnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sözümü dinlemene sevindim - ANLAMADIM ?Emrelerin TS de konuştuğumuz muhabbet o , hiçbir şey bilmeyip yanında takıldığın adamın seni kullandığını anlatmıştık ya hemen unutman üzdü. Müsait zamanında uğra görüşelim tekrar. Ts3.BraveFriendsGaming.Com
Server İsmi : Raker Olmuştur Bekleriz .. !
Başarılar.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
RockNRolla Gaming | JailBreak | BLade | 3 | 351 |
23-01-2024, Saat: 03:00 Son Yorum: Deko |
|
[ALT KLAN ARANIYOR] WENEVERLOSE JAİLBREAK [ 213.238.173.85 ] | terzinecmi | 0 | 448 |
01-05-2021, Saat: 00:17 Son Yorum: terzinecmi |
|
Safkan Gaming | JailBreak Ailesi [95.173.173.148] | hakanbeyf | 0 | 314 |
13-04-2021, Saat: 22:53 Son Yorum: hakanbeyf |
|
RevolutioN Gaming JaiLBreaK AiLesi [185] | CanTR | 0 | 344 |
28-03-2021, Saat: 01:32 Son Yorum: CanTR |
|
JEASON GAME JAİLBREAK CLAN [95.173.173.101] | DonnaLy | 1 | 329 |
22-01-2021, Saat: 11:14 Son Yorum: DonnaLy |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi