Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | MAHKUM SEPETİ.COM ( Hediyelik eşya gönderme :D )

Konu

Öncelikle merhaba Çiceksepeti.com diye bir hediyelik eşyacımız varya şimdi birde onun için bir eklenti istiycem jaila
bir menu gibi

say /mahkumsepeti
say /ms
say_team /ms
say_team /mahkumsepeti
1)Bir el bombası al (Arkadaşına) %TL ye
2)Flash bombası al (Arkadaşına) %TL ye
3)200 HP Al (Arkadaşına) %TL ye
4)100 zirh al (Arkadaşına)%TL ye
5)3 Saniye görünmezlik al arkadaşına %TL ye
6)Kalkan Al (Arkadaşına) %TL ye
7)CT Üniforması al Arkadaşına %TL ye
8) Glock al (Arkadaşına)%TL ye
9)Çicek al arkadaşına %TL ye (EKRANIN ORTASINDA  ARKADAŞIN SANA ÇİCEK ALDI DİYE YAZI ÇIKSIN) (Sadece alan kişi alınan kişinin ekranına)
%TL ye (Bu cvara bağlı olsun ) yani shop taki itemların tlleri cvara bağlı olabilirse iyi olur Gülücük  Gülücük

Plugini Aklıma geldi bir anda Gülücük teşekkür ederim şimdiden iyi günler Gülücük HAYAL GÜCÜM Gülmekten Ölüyorum  Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 27-06-2019, Saat: 17:35, Düzenleyen: Smash.
İstek bölümünde aktif olarak sadece bir adet konunuz bulunabilir aksi takdirde konunuz itinasız bir şekilde silinir!

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Eşya Saklambacı mehmed654 1 308 11-07-2019, Saat: 00:54
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | CS 1.6 Eşya Saklambacı mehmed654 1 523 11-07-2019, Saat: 00:52
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Jailbreak de Sona Kalan Mahkum Menusu thetis 3 630 04-06-2019, Saat: 17:08
Son Yorum: Anıl Can
Silinmiş Konu   | JailBreak Mahkum Menusu 2018 // Csd Uyumlu emrgndr123 1 346 29-10-2018, Saat: 22:06
Son Yorum: Emre Özdemir
Silinmiş Konu   | JailBreak Mahkum Menusu 2018 // Csd Uyumlu emrgndr123 1 271 29-10-2018, Saat: 22:05
Son Yorum: Emre Özdemir

Task