Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Maç Ayarlayında Atak

Konu

Beyler Ayarlayında Maç Atak La :Gülmekten Ölüyorum  8v8 , 9v9 , 10v10 Farketmez beyler Ayayında Atak Gülücük

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
@nurulla.h Kardeşim Öncelikle Küfürsüz Konuş bide Türkçeni Doğru Kullan

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Sanane Türkçeyi Sendenmi Öğreneceğim ?

Nurullah daha 15 yaşındasın bu neyin atarı ?
Küfür Yasak, kurallara bak.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Yoo Da Küfür Ettiğin İçin ceza Vermek Zorundayım

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
YAW KURUCU EDİYOR BEN NİYE EDEMİYİM ADALETMİ BU

Hangi Kurucu ? ?

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Küfür serbest diye birşey görmüyorum.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Görmüyor Olabilirsin Doğru Serbest Değil Ancak Başkası Ediyor İse Ve Onun Yetkisi Var İse Biz Niye Edemiyelim O İnsanda Biz ...... Muyuz ?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WebDiyo.COM   | Yerli Helikopterimiz ATAK'ın İlk Görselleri Çıktı! v0ix 6 794 28-04-2018, Saat: 15:25
Son Yorum: BarisKarademir

Task