Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Lütfen Yardım Et PLSS :)

Konu

Son Düzenleme: 20-06-2017, Saat: 21:43, Düzenleyen: BraveMan.
Music'leri Cs'ye Nasıl Uyumlu Yapcaz O dediğiniz Siteden Yapıyorum Yinede Olmuyor Bi Söylermisin

Sexy Girls from your city
Yok Server'a Plugini Yüklüyorum Music'i Yüklüyor Ama Çalmıyor Geçen Şahin'e Attım Yaptı Attı Çaldı Server'Da Açıklasa Çok Makbule Geçiçek Ama

Sexy Girls from your city
Eğere csdurağında ise .wav ve 1 mono olarak ayarlıyacaksın çıktı ayarını.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Format factory programını indirin, müziği seçin orada seçenklerde çıktı ayarı var tıklayın orada yine sçenkler var .wav ve 1 mono yu buulp kaydedin başlata tıklayın.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Konu kilitlenip silinmiş konulara taşınmıştır

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Steam , Whatsapp icon yardım Brs.16 3 400 18-09-2020, Saat: 14:50
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | [yardım] CS 1.6 THOOK MelihCetinn 1 190 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | hata yardım !!! Mikkel 2 328 04-01-2020, Saat: 16:49
Silinmiş Konu   | eklenti acil yardım Mikkel 1 287 04-01-2020, Saat: 14:23
Silinmiş Konu   | hata yardım !!! Mikkel 5 402 19-12-2019, Saat: 21:52

Task