Arkadaşlar lr pluginde şöyle bir sıkıntı var Koruma olmak icin menü var ora tıklıyorum 2 tane menü var
deagle vs ( koruma olmak icin ) buna tıklayan kişiler adam seçiyor seççtiği adama bir menü açılcak şu kişi sizinle vs atmak istiyor kabul ediyor musunuz diye evet hayır olacak ona gore lr baslıcak eğer kabul etmezse yani 2 hayıra basarsa asağıdan şu isimli kişi )t deki adamın ismi yazıcak mesela Ahmet ) Ahmetin duellosunu kabul etmedi dicek
deagle vs ( NORMAL ) normalde sanırsam bozukluk var yani t ct öldürünce ct yi t atıyor bunun olmasını istemiyorum
Birde ctmenude ayarları sıfırlayınca unammocuk = false oluyor ama lr atınca unanmo oluyor sadece ct de eğer öyle birşey varsa bi bakar mısınız
@ Anıl Can
@Mariachi
Ve yardım edebilecek herkes.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 21-06-2017, Saat: 21:21, Düzenleyen: korkuluk1412.
+++++ Güncell
[CSA] Cs 1.6 Bölümleri > Cs 1.6 İstek Bölümü > Çözülmüş İstekler > DESTEK] Lr plugini
Abi bu nedir ya çözülmedi sorunum
[CSA] Cs 1.6 Bölümleri > Cs 1.6 İstek Bölümü > Çözülmüş İstekler > DESTEK] Lr plugini
Abi bu nedir ya çözülmedi sorunum
Konuya Kişi Etiketlemek yasaktır. Çöp Kutusuna Taşıyorum.
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | CT HASAR GÖRDÜ PLUGİNİ #enesfındık | Enes Fındık | 1 | 290 |
14-09-2020, Saat: 10:32 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Dust2 Texture Fixed Plugini | soldier.arda | 12 | 1,444 |
14-09-2020, Saat: 10:18 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Art arda bomba alamama plugini | exortek | 2 | 479 |
03-03-2020, Saat: 14:59 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | En Çok Aranan Enfeksiyon Plugini [Ze/Zp/Bio] | Furkangs1905 | 2 | 547 |
07-01-2020, Saat: 12:25 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | DEATHMATCH PLUGINI | raxes1950 | 1 | 388 |
13-12-2019, Saat: 16:44 Son Yorum: By.KinG |
Konuyu Okuyanlar: