Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Logo istek.

Konu

İstediğim çalışma: ( Logo)
İstediğim renkler: ( LOGO resmindeki renkler gibi uyumlu olsun diye söyledim.  )
Özel Olarak: ( Özel olarak eklemek istediğiniz ne gibi şeyler varsa yazın. Örnek 4D Tasarım Veya Normal Tasarım. )
Benzer Çalışma: ( [Resim: GZGY0N.jpg]                                             [Resim: 2OPg9L.png]     )
Eklemek Istedikleriniz: ( https://i.hizliresim.com/3OgDq5.jpg bu hizli resim ise logo bu kalkan modeli ben yaptım fakat iyi güzel görünümlü profesyonel bi şekilde yapamadım güzel bir kalkan modeli olsun istiyorum aslında yazı şekilleri aynı böyle ama ne biliyim arkasına benim attığım logo gölge olarak konulabilir  arka siyah plana başka bir resim konulabilir logo önde durabilir güzel bir logo yaparsanız sevinirim.. )
Resim Boyutu: ( Yukarda ilk attığım resimdeki gibi olması gerekiyor yoksa açmıyor aynısı gibi yapabilirmiyiz.. )
Yazılacak Yazı: (En Üste "RazeOp's Crew yazılacak altınada ip yazılacak şekilde yapabilirmiyiz. 95.173.173.121 başka olarak güzel görünümlü şeyler eklenebilir .bmp olması gerekiyorda resim.)

RazeOp's Crew | Jailbreak 
CS İP: 95.173.173.121
TS3 İP: ts3.razeops.net
Son Düzenleme: 27-08-2019, Saat: 19:21, Düzenleyen: Pizza.
2 Gün sonra tekrar istekte bulunun 10 saat önce çözülmüş bir konunuz var zaten.

Konu "Çözülmüş İsteklere" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 611 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Steam Avatar logo numankaya 3 609 18-09-2020, Saat: 12:34
Çözüldü   | Logo BugraBey43 18 986 18-09-2020, Saat: 11:51
Çözüldü   | @Yutupreiz Instagram profil istek yutupreiz 16 970 16-12-2019, Saat: 15:59
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | Logo İsteğim selamlarr 17 815 09-12-2019, Saat: 21:23
Son Yorum: !AKINCI!

Task