İstediğim Çalışma : Logo
İstediğim Renkler : Örnek resimde ki gibi olursa sevinirim.
Özel Olarak : Logo olacağı için sadece bitişik şekilde "BraveFriends" yazılacak.
Benzer Çalışma : https://i.hizliresim.com/g61RdL.jpg
Resim Boyutu : Logo şeklinde olsun da 1 sayfa büyüklüğünde değil. Konu da hata olması durumunda belirtiniz. Direk çöpe tasimayiniz 12 saat içerisinde düzeltilmiş olur...
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(21-09-2018, Saat: 23:57)Phoenix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğim Çalışma : LogoResimdeki Logonun PSD Varsa Atabilirmisin Yapayim ?
İstediğim Renkler : Örnek resimde ki gibi olursa sevinirim.
Özel Olarak : Logo olacağı için sadece bitişik şekilde "BraveFriends" yazılacak.
Benzer Çalışma : https://i.hizliresim.com/g61RdL.jpg
Resim Boyutu : Logo şeklinde olsun da 1 sayfa büyüklüğünde değil. Konu da hata olması durumunda belirtiniz. Direk çöpe tasimayiniz 12 saat içerisinde düzeltilmiş olur...
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
PSD Elimde malesef bulunmuyor, bu tarz bir çalışma ya da bunda oynama yapılması taraftariyim. PSD Olmadigi icin oynama yapılması zor tabi ki ancak ki bu durumda buna benzer yakin bir çalışma yapabilirsiniz de sevinirim.
(22-09-2018, Saat: 14:47)Phoenix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: PSD Elimde malesef bulunmuyor, bu tarz bir çalışma ya da bunda oynama yapılması taraftariyim. PSD Olmadigi icin oynama yapılması zor tabi ki ancak ki bu durumda buna benzer yakin bir çalışma yapabilirsiniz de sevinirim.Elimde Bunu gibi Olması Lazım
http://www.resimag.com/b23786237c.png
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
#MS Adlı kullanıcıya Cevap : konuda da belirttiğim gibi Metin2 sunucusu için olmayacak, bir ekip için olacak gerekli bilgiler üstte açıkladim zaten o tarz birsey isimi gormez malesef.
Emre bekliyorum sorun değil.
Emre bekliyorum sorun değil.
Link açılmıyor bende? Hızlı resim ya da burdan direk fotoğrafı yukleyin lütfen.
Hocam yanlız ornek resimde arka plan boş değil, tasarim renkleri vs. Yaziyor çok uyumsuz olmuş anlattigimla yazi bitişik olacak diye bahsettim. Ornek resimler 1-1 aynisi olmak zorunda degil yazi sadece renkler ve uyum 1-1 olursa sevinirim. Güncel +
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Steam Avatar logo | numankaya | 3 | 610 |
18-09-2020, Saat: 12:34 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Logo | BugraBey43 | 18 | 986 |
18-09-2020, Saat: 11:51 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Logo İsteğim | selamlarr | 17 | 815 |
09-12-2019, Saat: 21:23 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Çözüldü | Logo Maskot İsteği | Celebii | 7 | 604 |