Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | LiderCS.NET SATILIKTIR !

Konu

Merhaba, bir zamanlar counter strike 1.6 oyun sunucuları konusunda ses getirmiş bir sitedir.

Artık site ile ilgilenemediğimden dolayı satışa çıkarılmıştır.

Counter Strike 1.6 için yeni web panel kodlandı. Sistem içerisinde teamspeak 3 panelide bulunmaktadır.

Uygun fiyata satılmaktadır. 

İLETİŞİM ADRESLERİ: 

Mail: [email protected]
TeamSpeak 3: ts3.cslord.net

Güvenilir Gülücük

Burasıda 1 ay içersinde 3-4 defa satıldı sanırım

(26-09-2019, Saat: 17:22)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burasıda 1 ay içersinde 3-4 defa satıldı sanırım
Evet, rüyanda olabilir.

(26-09-2019, Saat: 17:22)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burasıda 1 ay içersinde 3-4 defa satıldı sanırım
Aynen 3-4 defa değilde 1-2 defa satıldığına eminim çünkü buranin sahibi furkan diye biriydi

Son Düzenleme: 27-09-2019, Saat: 19:02, Düzenleyen: FurkanYaka. (Sebep: edit)
kime satılmış başka? kurucusu benim Yasine satıldı sadece. başkasına satılmış olsa bende olmazdı sanırım.

(27-09-2019, Saat: 10:44).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Aynen 3-4 defa değilde 1-2 defa satıldığına eminim çünkü buranin sahibi furkan diye biriydi
evet sahibi benim neye göre eminsiniz? tek sahibi benim. sadece ortaklık olayları vardı olmadı bu arkadaşa devrettim sadece.

Son Düzenleme: 27-09-2019, Saat: 19:45, Düzenleyen: YasiN..
@ FurkanYaka, zaman geçtikçe insanların olgunlaşması gerekirken bu ve bunun gibileri ergenlik kısmında takılıp kalıyor sanırsam. Hani bir laf var kedi uzanadığı ciğere mundar dermiş. Aynısı şuan burada yapılıyor. Kaldı ki, neyin ne olduğunu bilmeden bir de sistem sahibi olacak, direk ticaret konusunu baltalıyor. Demek ki zoruna giden bir şey var. Gülücük

@ FurkanYaka ha bir de şu sistem sahibine sorar mısın backlink anlamını biliyor muymuş?

@ FurkanYaka neyse uzatmayalım bırak, buraya kullanarak yine hata yapmışım. Silinebilir konu.

Satışınızda Başarılar Dilerim. Ne kadar satıldığı pek beni bağlamaz hayırlı satışlar.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
LiderCs.net Cs1.6 Server Kiralama Hizmetleri FurkanYaka 11 2,417 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi

Task