Hesap Videosu : https://www.youtube.com/watch?v=Yv8ZTmK-8x0&t=6s
Arkadaşlar çar dereceli çarı yani dereceli kasmaya sıfırdan başlamak isteyenler için bir çar.
Bunun gibi çarlar için kanala abone olabilirsiniz, düzenli olarak çekiliş yapmayı düşünüyorum.
Bundan sonraki çekilişte coc çarları ve clash royale çarları olacaktır.
Detaylı açıklama için video açıklamasına bakabilirsiniz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Deneyelim şansımızı Neden olmasın ?
Lol ile ilgilenmiyorum coc ve royale hesapları resmi veyatta özellikleri nedir?
(24-08-2019, Saat: 14:40)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lol ile ilgilenmiyorum coc ve royale hesapları resmi veyatta özellikleri nedir?Aga valla ben de pek hatırlamıyorum ama indirip atarım bi ara.
sol üstte minecraft'ı gördüm yetti o bana
(24-08-2019, Saat: 15:25)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sol üstte minecraft'ı gördüm yetti o banaArkadaşlarla ara sıra oynuyoruz ve sohbet ederken oynaması sarıyor be ya
Clash Royale İle İlgileniyorum
Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
- Oğuz Atay.
- Oğuz Atay.
Son Düzenleme: 24-08-2019, Saat: 18:11, Düzenleyen: By.KinG.
(24-08-2019, Saat: 14:40)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lol ile ilgilenmiyorum coc ve royale hesapları resmi veyatta özellikleri nedir?
Çarda isim değiştirme hakkı var ve alıştırmalar falan hiç yapılmamış.
(24-08-2019, Saat: 18:10)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:+250 felan olsa işe yarardı ben bayadır oynuyorum şuan sanırım 198 level felan hesabım uğraştın teşekkür ettim(24-08-2019, Saat: 14:40)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lol ile ilgilenmiyorum coc ve royale hesapları resmi veyatta özellikleri nedir?
Çarda isim değiştirme hakkı var ve alıştırmalar falan hiç yapılmamış.
Rica ederim.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
[LOL] League Of Legends Ses Efektleri | PowereXe | 50 | 3,499 |
26-08-2024, Saat: 08:24 Son Yorum: BiraksanaYaqami |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi