Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Lazer Engelleme

Konu

Merhaba ,
Zombie Plague mod için lazerler vazgeçilmezimiz. Fakat survivor ve nemesis mod etkin olduğunda lazerler baş belası oluyor , modun tadını kaçırıyor . Sadece Nemesis ve Survivor Mod aktif iken lazer kurmamızı engelleyecek bir plugin arıyorum.

Sunucu nedir?

Oyunyöneticisi

eskiden ben plugin yaptırdım ama cvar ayarı sonraki mapda aktif oldugundan çalışmamıştı oyunyoneticisinde

(29-08-2017, Saat: 17:28)Morphex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi
ek olarak bir lazer eklentisi kurduysanız veya paneldekini kullandıysanız
eklentiler kısmına giriniz mapa özel eklenti kısmını seçin map ismi neyle baslıosa "de_ , jail_"
buraya girin lazer eklentisini seçin ve o lazer eklentisi seçtiginizle baslayan mapalrda çalısacaktır

(30-08-2017, Saat: 11:58).SancakTepe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-08-2017, Saat: 17:28)Morphex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi
ek olarak bir lazer eklentisi kurduysanız veya paneldekini kullandıysanız
eklentiler kısmına giriniz mapa özel eklenti kısmını seçin map ismi neyle baslıosa "de_ , jail_"
buraya girin lazer eklentisini seçin ve o lazer eklentisi seçtiginizle baslayan mapalrda çalısacaktır
Eklentinin seçilmiş haritalarda çalışmasını kastetmemiştim. Demek istediğim Zombie Plague modunda Normal Infection , Swarm , Plague , Nemesis , Survivor gibi her el degisen oyun modlari bulunmakta. Ben sadece Survivor ve Nemesis modlarının aktif olduğu ellerde lazer kurmamızı engelleyecek bir plugin aramaktayım. (Tabi böyle bir şey mümkünse)

Güncel

Güncel

Kullandığın özel bir lazer eklentisi var mı ? Ona göre düzenleme yapılır arkadaşın dediği zombi plaguede birkaç farklı oyun modu bulunur nemesis armegedon, multi infection tarzı.

Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.

Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin

Steam :   https://steamcommunity.com/id/cananil44

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Bot engelleme realgaming 1 350 18-09-2020, Saat: 16:25
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Furien Yerden Silah Almayı Engelleme Fuvetzkertz 1 354 10-12-2019, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | zmonster Zombi nemesis & Zombi lazer mehmedfatih 1 330 22-06-2019, Saat: 19:06
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Model Komutu Engelleme tepegoz 3 379 19-01-2019, Saat: 20:54
Son Yorum: Kalipso22
Silinmiş Konu   | Soccerjam Uzaktan Atma Engelleme Konusunda Yardım tepegoz 2 420 20-09-2018, Saat: 18:28
Son Yorum: Centilmen

Task