@NicoLa Ubuntu İşte .d
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
@ÖMER ŞERAN ubuntu en son sürümdü 14 e aldırdım lod kullanacaktm senin muzik botunu kuruyorm paneli herşeyi ayarlıyorum fakat ts3 de ses gelmiyor hiçbir şekilde jts3servermod sadece işime yaradı oradan :/
@MuhammeDesigN Digitalocean'da test ediyorum bu scripti hiçbir sorun yok. Müzik botunun teamspeak sunucusunda haporleri kapalı ise botu çıkartıp geri gönder sunucuya.
youtube-dl is missing hatası alıyorm temel bileşnleri kurarken postfix configuration diye birşey çkyr öyle kalıyor ekranda ok yazıyor fakat hiçbirşey ellenmiyor sunucuyu kapatp tekrar açyrm botu kurduktan sonra hiçbir şeklde birşey çalmyr
ha birde manuel olarak tam konum atarsan nereye kurulacagını ben kuramıyorm manuel olarak kuraym bari
ha birde manuel olarak tam konum atarsan nereye kurulacagını ben kuramıyorm manuel olarak kuraym bari
Teşekkürler
‘’Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.’’
Çalışmıyor Bende. Direk Stopped Hatası Veriyor. Ubuntu 16
helal sana koçum adamsın
eywallah
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Mobil TeamSpeak3 İndir | JwG | 1 | 404 |
18-09-2020, Saat: 18:18 Son Yorum: ` bRae |
|
Silinmiş Konu | SİNUSBOT Yardımlaşma | alperen88 | 2 | 421 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | TeamSpeak3 YETKİ AYARLAMASINI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR | SWENZIE ! | 1 | 340 |
18-09-2020, Saat: 15:36 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | TeamSpeak3 Grafik Ve Tasarım Sunucusu GRAFİKER ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ ! | SWENZIE ! | 1 | 305 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Sinüsbot Sokamıyorum | [~ TABUTCU ~] | 1 | 215 |
18-09-2020, Saat: 13:51 Son Yorum: JwG |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi