arkadaşlar serverimde 1 de bıcakmenu var fakat bu cok lag yapıyor bu olmadan once bıcakmenu lag yapmıyordu bunu yukledım serverımde ara ara cok lag giriyor sadeleştirirseniz sevinirim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
sağ ol kardeş ama mawilarq bir csgo menu yapmıs 90 tane model var yapmıyor bunda 15 tane model var
model boyutları yüksek olabilir.
Bunu 0 dan daha stabil mantıkla yazmak lazım attığını , benim paylaştığım büyük serverler için denebilir kendi makinesine cs 1.6 kurcaklar için veya sunucunun özel Ram hizmeti vs. vermesi gerekli çok büyük döngüler olduğu için lag yapması normal ancak sorunsuz çalışan bir eklentidir.
Ne güzelde söylüyorsunuz "Lag yapıyor" diye ,
Eklentide aman aman kusurlar bulmadım serverde o kadar lag' yapabilicek.
Belki bir kaç yerde switch kullanmak ve sadece 4 değişken ve tek parametreyle yapılabilir ama fazla bir katkısı olcağını zannetmem.
Eklentide aman aman kusurlar bulmadım serverde o kadar lag' yapabilicek.
Belki bir kaç yerde switch kullanmak ve sadece 4 değişken ve tek parametreyle yapılabilir ama fazla bir katkısı olcağını zannetmem.
@Ateistİmam eklenti istek konunda biraz daha düzgün ve kısa kodlarla yazılabilecek olanı yazmıştım. Onu deneyin isterseniz
PHP Kod:
Coded By NightBlue
Madem bu eklentiyi ben değilde nightblue yazmış kasma sorununu da o çözebilir.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Neden Yapiyor | ITenGriTR | 19 | 747 |
23-04-2019, Saat: 18:08 Son Yorum: MawiLarq |
|
NaoKredo - İcon Yapıyor | NaoKredo | 2 | 765 |
07-07-2017, Saat: 23:47 Son Yorum: Mariachi |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi