Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendimi kısa bir biçimde tanıtcağım ;

• İsmim : Yemliha 

• Doğum tarihim : 1996

• Web sitelerim : feldoranw.com  sitesinin sahibiyim

• Yaşadığım şehir : Hatay | İlçe : Dörtyol
Kısaca internet hayatım ;
2010,2011 yıllarında ilk bilgisayarımı almam la başladı daha sonra oyunlara yöneldim cs dir gta dır gibi gibi sonra minecraft adlı oyununn sunucularını kurmaya başladım ilk açtıgım sunucu kendi bilgisayarımda 1 gb ram üzerinde idi ve tam 30 kişi çekmiştim tabi sistemi yakmıştım o ayrı bişey daha sonra birçok host ile açtım kapattım 2018 in şubat ayında minetürknetwork adlı sunucuyu açtım en yüksek başarım ordan gelmişti haziran ayına kadar baya bi gelirimiz olmuştu sonra istenmeyen sebeplerden dolayı kapattık sonra @mr.red adlı arkadaşın vasıtası ile burayı buldum ve kayıt oldum herkese iyi günler iyi forumlar dilerim

İletişim adreslerim( Sosyal medya hesaplarım );

Facebook : Tıkla git
dipnot: Son olarak java konusunda bilgisi olanlara ihtiyacım var şuan hali hazırdaki sunucu için bikaç şey düşünüyorum beni eğitebilir yada kendi yapmamda yardımcı olabilir teşekkürler
@EmirhanKURT hakkını helal et kardeşim biraz copy paste oldu ama
[url=https://forum.webdiyo.com/konu-mawilarq-1276.html][/url]

Tanıştığıma memnun oldum ben Berk

(01-07-2019, Saat: 17:43)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tanıştığıma memnun oldum ben Berk
Bende memnun oldum kardeşim

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task