Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Köpek Eğitimi Merkezi

Konu

POSITIVE DOGS KÖPEK EĞİTİMİ AKADEMİSİ
Positive Dogs International Academy profesyonel köpek eğitimi hizmetleri sunmaktadır. Alman standartlarında alt yapı ve eğitim modeliyle 2012 yılında kurulmuştur. Merkezi İstanbul olan eğitim akademisi Ataşehir, Kurtköy, Beykoz ve Silivri bölgelerinde bulunan akademilerinde hizmet vermektedir. Bununla birlikte hali hazırda kadrosunda yer alan 18 köpek eğitim uzmanı ile İstanbul’ un tüm ilçelerinde evde köpek eğitimi hizmeti sunmaktadır.
Eğitim akademisinde tüm eğitim branşlarında hizmet verilmektedir. Köpek sahiplerinin en çok ihtiyaç duyduğu yavru köpek eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi ve ileri itaat eğitimi programları hem köpek sahibinin evinde hem de eğitim akademilerinde uygulanmaktadır. Genel olarak bakıldığında her eğitim programı 4 hafta kadar sürmekte olup, talep edilen eğitim içeriğine ve kurlara göre bu süreçler değişkenlik göstermektedir.
Her bir köpeğin eğitim sürecine başlanmadan önce Positive Dogs yetkilileri telefon üzerinde köpek hakkında sahiplerinden en ince ayrıntılara kadar bilgi edinirler ve sonrasında edinilen bilgilerin ışığında köpeğin alacağı eğitimler belirlenir. Ve telefon üzerinden ön anlaşma sağlandıktan sonra, merkez yetkilileri durumu eğitim uzmanlarına aktarırlar. Süreç köpek eğitimi uzmanına aktarılma aşamasında dikkat edilen çok önemli hususlar mevcuttur, bunların başında eğitim alacak köpeğin ırkı, yaşı, alacağı eğitimler gibi kriterler gelmektedir. Bu kriterlere uygun branşa sahip olan eğitim uzmanları köpek sahibini arayarak ilk görüşme için randevu talep ederek süreç başlatılır.
Köpek eğitimi süreçleri, her köpek için özel olarak belirlenmektedir. Köpeğin karakterine, algısına, motivasyonuna ve zekâ düzeyine uygun belirlenen eğitim kurlarında başarı yüzdesi en üst noktalara ulaşmaktadır. Ve bu Positive Dogs’ u sektörde birkaç adım öne çıkararak, sektör liderliğine yükseltmesine büyük katkı sağlıyor.
Köpek sahiplerinin en sık karşılaştığı problemleri değerlendirdiğimizde tabii ki öncelik tuvalet düzeninin bir türlü sağlanamaması, evde yalnız kaldığında ya da dışarıdan ses duyduğunda havlaması, etraftaki eşyalara zarar vermesi ve el, kol, paça ısırma kemirme gibi problemleri sayabiliriz. Bu problemler özellikle temel itaat eğitimi programı ile ortadan tamamen kaldırılmaktadır.
Köpeğinizin eğitimi ile ilgili danışmak istediğiniz tüm konularla alakalı Positive Dogs International Academy ile iletişim kurabilir, eğitim uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz.
Detaylı bilgi,
https://www.yerindekopekegitimi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ödev Proje Tez Hazırlama Merkezi seohaberleri 0 16 23-11-2024, Saat: 00:30
Son Yorum: seohaberleri
En İyi Tez Danışmanlık Merkezi seohaberleri 0 16 22-11-2024, Saat: 21:09
Dijital Pazarlama Eğitimi firmarehberi13 0 6 21-11-2024, Saat: 20:24
Son Yorum: firmarehberi13
Diksiyon Eğitimi ile İletişim Gücünüzü Arttırın seohaberleri 0 12 21-11-2024, Saat: 19:04
Gebze Dil Konuşma Merkezi seohaberleri 1 76 20-11-2024, Saat: 14:36
Son Yorum: seogrenci

Task