Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | konu sınırı

oxy
16
707

Konu

biz oyunyöneticisi müşetirileri olarak 1 adet konu açabılıyoruz 3.konuyu yada 2.konuyu açamıyoruz buda işlemlerimizi halledemiyoruz konumuzun çözülmesi 2 3 günü buluyor eskiden serhat bey ticketlerden eklentisel sorunlarımızı panelde yoksa bile yapıp uyguluyordu şimdi artık yapmıyor sanırım tek ilgilendiginden dolayı forumdan yardım almak istiyoruz sınır var oyunyöneticisi müşterilerine özellik getirilse günde 3 konu gibi az kalıyor yetkililere önerim

Son Düzenleme: 17-08-2019, Saat: 21:02, Düzenleyen: Kalipso22.
Sizin tarafınızdan doğru bir yaklaşım fakat forum tarafından ? Sen 3 konuyu aynı anda açtığın zaman çözümlenme süreleri yine aynı şekilde olacak. Ha 1 konu açıp 2 gün beklemişsin ha 3 konu açıp yine 2 gün beklemişsin ve sadece 1 konu için 2 gün bekleyeceksin ilk konun çözümlendikten sonra diğer 2 konuna sıra gelecek ve onların da uğraşları kadar zaman geçecek. Konunun zorluğuna ve uğraşına göre diğer konular da daha da uzun sürebilir. Şahsen ben kendim olarak; konuların açılma saatlerine değil zorluk bakımına göre yardım ediyorum. Yani sen diğer adamdan 2 gün önce açmışsın ama zor bir şey istiyorsun. Ben ise ilk önce kolaydan başlıyorum. Bu yüzden 3 konu sınırı pekte iyi bir çözüm olmayacak ve aksine forum yetkililerine daha da zorluk getirecektir. Eklenti istekte 1 sayfa dolusu istek bir çok yetkilinin canını sıkar diye düşünüyorum.

(17-08-2019, Saat: 21:00)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizin tarafınızdan doğru bir yaklaşım fakat forum tarafından ? Sen 3 konuyu aynı anda açtığın zaman çözümlenme süreleri yine aynı şekilde olacak. Ha 1 konu açıp  2 gün beklemişsin ha 3 konu açıp yine 2 gün beklemişsin ve sadece 1 konu için 2 gün bekleyeceksin ilk konun çözümlendikten sonra diğer 2 konuna sıra gelecek ve onların da uğraşları kadar zaman geçecek. Konunun zorluğuna ve uğraşına göre diğer konular da daha da uzun sürebilir. Şahsen ben kendim olarak; konuların açılma saatlerine değil zorluk bakımına göre yardım ediyorum. Yani sen diğer adamdan 2 gün önce açmışsın ama zor bir şey istiyorsun. Ben ise ilk önce kolaydan başlıyorum. Bu yüzden 3 konu sınırı pekte iyi bir çözüm olmayacak ve aksine forum yetkililerine daha da zorluk getirecektir. Eklenti istekte 1 sayfa dolusu istek bir çok yetkilinin canını sıkar diye düşünüyorum.
anlayan bı kısı yokku bı cok kısı var belkı dıger konu daha cabuk cozulucek

(17-08-2019, Saat: 21:05)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2019, Saat: 21:00)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizin tarafınızdan doğru bir yaklaşım fakat forum tarafından ? Sen 3 konuyu aynı anda açtığın zaman çözümlenme süreleri yine aynı şekilde olacak. Ha 1 konu açıp  2 gün beklemişsin ha 3 konu açıp yine 2 gün beklemişsin ve sadece 1 konu için 2 gün bekleyeceksin ilk konun çözümlendikten sonra diğer 2 konuna sıra gelecek ve onların da uğraşları kadar zaman geçecek. Konunun zorluğuna ve uğraşına göre diğer konular da daha da uzun sürebilir. Şahsen ben kendim olarak; konuların açılma saatlerine değil zorluk bakımına göre yardım ediyorum. Yani sen diğer adamdan 2 gün önce açmışsın ama zor bir şey istiyorsun. Ben ise ilk önce kolaydan başlıyorum. Bu yüzden 3 konu sınırı pekte iyi bir çözüm olmayacak ve aksine forum yetkililerine daha da zorluk getirecektir. Eklenti istekte 1 sayfa dolusu istek bir çok yetkilinin canını sıkar diye düşünüyorum.
1.6 Eklentisi yapan az kişi kaldı ve çoğu bu forumda sizlere hizmet veriyor böyle birşey yaparsak kendi gerçek hayatımızdan daha fazla fedakarlık yapmamız lazım

(17-08-2019, Saat: 23:33)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
1.6 Eklentisi yapan az kişi kaldı ve çoğu bu forumda sizlere hizmet veriyor böyle birşey yaparsak kendi gerçek hayatımızdan daha fazla fedakarlık yapmamız lazım
+1 katılıyorum. Sonuçta burada karşılıksız hizmet veriliyor. Herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor birbirlerine.

sizde haklısınız ama 1 konu az cidden 2 olmalı en azından

(18-08-2019, Saat: 06:06)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizde haklısınız ama 1 konu az cidden 2 olmalı en azından
Aklımda bir fikir mevcut o olursa düşüneceğim bunu

Son Düzenleme: 18-08-2019, Saat: 12:52, Düzenleyen: ademakcan.
(18-08-2019, Saat: 06:06)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizde haklısınız ama 1 konu az cidden 2 olmalı en azından
2 konu olmalı diye düşünüyorum. Kendi reel hayatınızdan fedakarlık yerine mod alınabilir.  @ Smash bunun için bir yol gösteriyordu ilgisi olanlara. @ Smash'ın yaptığı gibi yürütülürse eğer kısa zamanda daha fazla konu açılabilir,çözümlenebilir diye düşünüyorum.

(17-08-2019, Saat: 23:39)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2019, Saat: 23:33)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
+1 katılıyorum. Sonuçta burada karşılıksız hizmet veriliyor. Herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor birbirlerine.
+1 karşılık hizmet veriliyor aynen,buda göz önünde bulundurulmalı. Gülücük

Aslında asıl sorun yetkili azlığından oluyor piyasada aktif olarak eklenti ile uğraşan türkiye çapında neredeyse 10 kişi var ve bu kişilerde bir yerlerde yetkiye sahip kişiler farkettiyseniz cs1.6 bölümüne yetkili başvurusu yapan neredeyse yok diyebiliriz bizimde yeni yetiştirebileceğimiz bir isim yok @Kalipso22 nin dediği gibi 100 adet konu açılsa bile çözülme hızı değişmez burada konu açma sınırı oyunyöneticisi müşterileri için 2 ye çıkabilir daha fazlası bizim için fazlasıyla vakit kaybı eklentilere yardım ederken bir ücret almıyoruz ve konu sınırının kalkmasına hoş gözle bakmıyorum

Boş ol , boş ol , boş ol.
@oxy biraz bencil davrandığını düşünüyorum..

Tekrar Görüşmemek Üzere.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Silinmiş Konu [Sahipsizler] 3 261 08-11-2019, Saat: 11:43
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | konu içi anlatım butonları AwpSlayer 7 355 03-10-2019, Saat: 23:52
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | KONU SILINSIN 2 KERE PAYLASILDI tahaatan 1 299 08-06-2019, Saat: 16:31
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | https://forum.webdiyo.com/konu-vatan-i-albayrakgaming-jb-yedegi-8169.html semrahnm 1 309 17-03-2019, Saat: 22:27
Son Yorum: muh4mmed
Silinmiş Konu   | https://forum.webdiyo.com/konu-cs-1-6-wallhack-eqzobey-v0-1-1345.html aka 1 337 24-01-2019, Saat: 16:37
Son Yorum: Kalipso22

Task