Merhaba arkadaşlar . Bugün neşeliyiz 7000 üye ulaştık.
Bugün düşünüyorum forumu kurduğumuz ne kadar oldu bir üye listesinden bakmak istedim
Biz 1 yıla yakındır burdayız , peki bizi kötüleyenler ne zamandır burda ?
Şuanda türkiyenin en büyük counter strike forumuyuz hedefimiz team speak 3,grafik gibi forumlar arasındada 1. sıraya gelmek ve bunun için her gün aksama olmadan çalışıyoruz ve uğraşıyoruz. Bu ay aramızdan ayrılan onlarca kişi oldu ancak yüzlerce arkadaş dost aramıza katıldı herkezin kendince sebebleri tabiğikide vardır buna laf etmiyoruz ancak şuanda CSAilesi.com her gün gelişen gelişmeye devam eden kendini bilir , tarafsız bir biçimde yönetiliyor , ancak ilağiki bizimde hatalarımız olur bizde insanız ozamanda facebook sayfamıza yazarsanz emın olun biz kendi hatamızı düzeltiriz , CSAilesi.COM Her gün proje tasarlıyıp uyguluyan bir ekiptir . Copy paste , hırsız diyenler bize özenmeyi bırakmalı diğe düşünüyorum.
Bu kadar konuştuk içimizi döktük bu konuyu açma nedenime döniyim CSAilesi.COM +7000 Üyeyi geçti hepinize sonsuz teşekkürler.
Bize destek olan herkeze sonsuz teşekkürlerimizi iletiliyoruz. Başta omurtech firması olmak üzere tekrardan hepinize sonsuz teşekkürler.
Ts3.Hizmetleri.NET
FB.COM/WEBDiyoTR
CSA @ Team - CSA @ Ekibi
CSA