Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Kiralık /24 İP Adresleri ( Stok Mevcut )

Konu

Merhaba, elimizde kiralanabilir durumda /24 ip blokları bulunmaktadır.

1 aylık veya 3 aylık kiralama yapabilirsiniz. Firmanıza özel ip whois yapabilirsiniz, dilediğiniz operatör ve veri merkezine route edebiliriz.

Aylık ücret: 500 TL

Stok18 9

Son Düzenleme: 18-05-2019, Saat: 14:26, Düzenleyen: AktifSunucum.COM.
Merdiven altından böyle yürütme bence hem zararlı çıkarsın hem satamazsın.

Yakında ekliyeceğimiz ip adresi hizmetinin örnek bir paketi (16 IPv4) : Sipariş Özeti
Ara Toplam
.....................................................................................................................
128.00TL
KDV @ 18.00%
.....................................................................................................................
23.04TL
Toplam 151.04TL Aylık
Toplam
151.04TL

İp adreslerini paylaşma şansınız varmı ?

Blog atsan ve fatura kesimi varsa illa alan olur

(18-05-2019, Saat: 14:24)AktifSunucum.COM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merdiven altından böyle yürütme bence hem zararlı çıkarsın hem satamazsın.

Yakında ekliyeceğimiz ip adresi hizmetinin örnek bir paketi (16 IPv4) : Sipariş Özeti
Ara Toplam
128.00TL
KDV @ 18.00%
23.04TL
Toplam 151.04TL Aylık
Toplam
151.04TL

İP blokların hepsi kişisel ve bana aittir. Merdiven altı satış falan yapmıyorum. Fatura kesilir. Ayriyetten konuma spam yorum atacağınıza kendi konunuzu açınız.

(18-05-2019, Saat: 14:27)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İp adreslerini paylaşma şansınız varmı ?
Ciddi alıcılar haricinde paylaşmıyorum.

(18-05-2019, Saat: 14:28).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Blog atsan ve fatura kesimi varsa illa alan olur
Ciddi alıcı harici vermiyorum. Ciddi alıcı iseniz r10 bilgisi paylaşılır.

(18-05-2019, Saat: 14:36)JustWatchx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-05-2019, Saat: 14:24)AktifSunucum.COM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merdiven altından böyle yürütme bence hem zararlı çıkarsın hem satamazsın.

Ara Toplam
128.00TL
KDV @ 18.00%
23.04TL
Toplam 151.04TL Aylık
Toplam
151.04TL

İP blokların hepsi kişisel ve bana aittir. Merdiven altı satış falan yapmıyorum. Fatura kesilir. Ayriyetten konuma spam yorum atacağınıza kendi konunuzu açınız.

(18-05-2019, Saat: 14:27)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İp adreslerini paylaşma şansınız varmı ?
Ciddi alıcılar haricinde paylaşmıyorum.

(18-05-2019, Saat: 14:28).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Blog atsan ve fatura kesimi varsa illa alan olur
Ciddi alıcı harici vermiyorum. Ciddi alıcı iseniz r10 bilgisi paylaşılır.
Konuna spam yorum atmıyorum. Ön yargılısın. Konunun altına fatura kesimi, bana aittir gibi bilgiler verseydin merdiven altı olarak gözükmezdi. İyi forumlar.

Sexy Womans in your town
(18-05-2019, Saat: 14:39)AktifSunucum.COM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuna spam yorum atmıyorum. Ön yargılısın. Konunun altına fatura kesimi, bana aittir gibi bilgiler verseydin merdiven altı olarak gözükmezdi. İyi forumlar.
İyi forumlar.

Son Düzenleme: 19-05-2019, Saat: 15:15, Düzenleyen: RainHosting.
verdiğiniz iplere fatura kesebilecekmisiniz ?

(19-05-2019, Saat: 15:15)RainHosting Adlı Kullanıcıdan Alıntı: verdiğiniz iplere fatura kesebilecekmisiniz ?
Evet.

r10 hesabını atarmısınız

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Kıralık Escord Efe Kagan YILDIRIM 1 265 18-09-2020, Saat: 02:58
Son Yorum: TheFlash