Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek   | Kendi Siteme Banner

Konu

Arkadaşlar benim bir sitem var ve bu siteme banner yapamadım. Yukarıdaki Sağa sola giden CSAİLESİ #ŞimdiDahaHırslıyız

yazısından yapabilecek Grafiker arkadaşlar varmıdır İlla aynısı olmasın şekilli şukullu olsun yeter Gülmekten Ölüyorum

Site adı: Benim Takipçim

++güncel

Yapardım da PC yok yardim eden olur ++++

Son Düzenleme: 08-04-2017, Saat: 16:44, Düzenleyen: Demirhann.
Kardeşim Bugün Atarım Sana . Birde Tıpatıp Aynısımı Olucak Yoksa Yani Aynı Derken Kullanılan Kartal Mascotunuda Alayımmı ? CSA YAZAN @Rouse

Olur Gülmekten Ölüyorum Demirhan sana kurucluk falan versinler olmuyo böyle modarötörlük Gülmekten Ölüyorum
@ Demirhann

Sağ Olasın Öncelikle de Şimdi Eğer Tıpatıp Aynısını İstiyorsan Zaten Verilmiş Ben Sana Linkini Atayım Kullanırsın , Eğer Farklı Bir İsteğin Varsa Belirt Halledeyip Atayım @Rouse

@ Demirhann Kanka şu CSA yazan yere Benim Takipcim #ŞimdiDahaHırslıyız olan yerde aynı kalsın sadece CSA değişsin

Pardon CSA ile CSAİLESİ DEĞİŞSİN

CSA Yazan yere BT yazsın CSAİLESİ yazan yerede Benim Takipçim

Kardeşim Normalde Hazır Biraz Geç Yaptım Kusura Bakma Aşağıdaydım , Ama Bu CSAilesi'ne Özel Bir Logo Bunun Üzerinde Düzenleme Yapmam Çok Doğru Olmayabilir , Yöneticiler Onaylarsa Sana Atarım @Rouse @ MawiLarq

Son Düzenleme: 08-04-2017, Saat: 20:55, Düzenleyen: Grinin 34 Tonu.
Böyle Yapabildim Uygunsa Etiketle

[Resim: aLnyZ2.gif]

@Rouse

Teşekkürler @ Demirhann çözülmüş isteklere taşınabilir

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 613 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 477 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,445 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 578 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner ConConAmcA 3 551 04-12-2019, Saat: 22:57
Son Yorum: By.KinG

Task