Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Kayıt Sistemi Hesaplı

Konu

Son Düzenleme: 10-07-2017, Saat: 14:07, Düzenleyen: BraveMan.
İstediğim Eklenti Kayıt Sisteminin Hesaplı Olanı İşte Giriş Yap Çıkış Yap Ama Bu Nick'e Bağlı Olmicak Nick Değişince Hesap'da Gitmeyecek Kullanıcı Adı Ve Şifreye Bağlı Olacak 
Yapılımı Basitse Yapılabilirmi Basit Değilse Çöpe Taşınabilir Gülücük AnılCan'ın Csgo Menusundeki Gibi İşte

Sexy Girls from your city
Son Düzenleme: 10-07-2017, Saat: 15:10, Düzenleyen: comolokko11.
onun içinden çıkarabilirsin

csgo mod sende varsa atarsan çıkartabilirim. benden silinmiş

Metodu olan topal, metodsuz koşandan daha iyi ilerler.

Francis bacon de comolokko
@comolokko11 Enum Oldugu için belki karışık gelir sana biraz Ordaki For Döngülerini Anliyacağını sanmıyorum pek

Benim Şuan Metin2 Mod Uzerine Çalıştıgım için pek zamanım olmuyor Söz Vermeyim ama boş bi gün'de yaparım

Kayıt Sistemi'ni çıkardım Ek'te. Herhangi birşeye bağlamak size kalmış ben o kadarını yapamadım. "/hesap" yazınca giriyor. CS:GO Menüde giriş yapmadan markete girmiyordu. Ama bunda giriş yapsanda yapmasanda herşeye giriyor. Yani bir şeye bağlı değil. Onu benden daha iyi anlayanlar yapar. JBMenü'ye falan bağlanabilir.

@BraveMan

.sma girisyap.sma (Dosya Boyutu: 13.85 KB | İndirme Sayısı: 7)

csgomod-csailesi

@comolokko11

Hayatimda Gördüğüm En Değişik Plugin Gülmekten Ölüyorum Bir ŞEy Anlamadim Sadece BEnde Çikartmayi Biliyom Gülmekten Ölüyorum

ben çıkarttımda bir komuta falan bağlamayı bilmiyorum. çok karışık çıkartması

@comolokko11 Ben Onuda HAllettimde Bunlar nee Gülmekten Ölüyorum

nvault_set( g_vault, key, data );

nvault_set( g_vault, key2, data2 );

Cozemedigim Cok Sey var
Neden
digerinde key2 data2 ye kaydediyor onlar nerde nedeeeen Gülmekten Ölüyorum
@Mariachi Olmadan Hayatta Yapamayiz :d Kral Yardim Et

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | CSGO # Rulet Sistemi EmreCann 1 227 14-09-2020, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | DESTROYER # RULET SİSTEMİ EmreCann 1 188 14-09-2020, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | yetki sistemi Qnur22 6 368 29-09-2019, Saat: 13:15
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | ts dns sistemi hk acil GAWISCANSE 4 367 19-09-2019, Saat: 07:59
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | CSGO Mod - Rank Sistemi SwindLer 6 1,312 04-09-2019, Saat: 13:25
Son Yorum: ITenGriTR

Task