Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Kapatılması Gereken Bazı Bölümler

Konu

Son Düzenleme: 13-09-2018, Saat: 03:20, Düzenleyen: Emrullah*.
1. Gördüğünüz gibi mod olmasına rağmen çoğu konu çözüme kavuşamadı.
2. 1.6 Artık Bitti
3. 1.6 Nasıl Bittiyse Bu Forum'da Mağlesef ki bitecek.
4. 1.6 Temsilcisinin değerini bilmedik baya adam kaybettik.
5. Artık bazı bölümlerin kapatılma zamanı geldiğini düşünüyorum.
6. Mawi kendine başka bi iş bul 

7. Çoğu adminler oyun oynamaktan g*tleri arşaya hala inmedi.
8. Artık Kabullenin.
9. Bana aşırı natrona fanı diyen arkadaşlar forum kapanınca anlarsınız brom

(Kısa Süreliğine Kapatılması Gereken Bölümler)

(https://forum.webdiyo.com/forum-cs-1-6-eklenti-istek-10)
(https://forum.webdiyo.com/forum-grafik-v...-bolumu-67)

(DÜŞÜN!)

[Resim: a2f5b6d5-1a3f-4479-b45e-6019bc91bbb7.gif]

@MANAV forumdaki görevlilerin çoğu her konuya yetişebileceğini sanmıyorum. Kaldı ki bu forumda görevli sıfatı ile olup daha yaşı reşit olmayan arkadaşlarımızda olduğunu düşünüyorum. Okulu başlayacak olan arkadaşlarımız da var, iş hayatı olup çalışan arkadaşlarımız da var. Forumda sürekli bir eklenti sürekli bir grafik isteği olmaktadır. Empati kurmalısın. Sürekli bir istek sürekli bir plugin kodluyorsun ? Sen kendine demez misin, bende insanım az kendime vakit ayırayım. Amma velakin yazına baktığım zaman ne kadar boş konuştuğun ne kadar da yanlış kelimeler kullandığının farkında mısın ? Neymiş efendim "Çoğu adminler oyun oynamaktan g*tleri arşaya hala inmedi." buna sen karar veremezsin. Bu sitenin bir yönetimi var. Bir de bu sitenin sorumluları var. Burada onca görevli varken tanımadan etmeden boş yere tutarsız atıp tutmalarda bulunamazsın.

Adamlar sende 2015 dede hala oynayan varmı diyolardı ve hatta csplugue gibi bitmiş forumda bi konuda denk gelmişti sene 2011 adam "hala bu oyun oynayan varmı ya " diyerek yorum atmış. Gezinirken denk gelirsiniz sizde. Henüz bitmedi en kötüsü 5 senesi kaldı oda sadece csdurağında ...

---------------------------------------
Ze Map : ze_highmountain_wwarz  {%10}
---------------------------------------
ze_escapecity_wwarz_v1 = %100
ze_simple_extra_wwarz = %100
ze_fearless_wwarz_b1 = %100
ze_turkcity_wwarz = %100
ze_toxicwater_wwarz = %100
@YasiNexuS o g*tleri arşaya inmeyen 3-5 kişi kendini biliyor .)

@YasiNexuS Katılıyorum. İllaki kapatılması gerekmiyor kullanıcıların o bölümlerden alması gereken eklentiler var ve çoğu kullanıcımız onun için forumda. Eminimki onlarda artık başka bölümlere yönelirler. 2. Olarak grafik tasarım istek bölümündeki moderatörler yetişemiyor bilgisayarımı yaptırdıktan sonra orayla ilgileneceğim. Çünkü kolay değil banneri yapmak. Hemen kapatılması gerekmiyor yapılmıyor diye. Beklemeleri lazım. Ücretsiz eklenti, banner, avatar yaptırılıyorlar bi zahmet beklesinler yetişeceğiz elbet. İyi forumlar.
@MANAV

CS1.6 Kökten piyasadan kaldırılmadan ortalıktan toz olmadan veya bizim forumun genel amacı değişmeden dediğin bölümlerin kapatılması söz konusu bile olamaz.
gelelim 7/24 forti oynayan ekibe yönetime ettiğin laf bu forum için arkaplanda 8-9 kişi çalısıyor gibi gözüksede 8 saat gözünü kırmadan çalısan ferudun onun hakkı ödenmez kendimi neden saymıyorum cünkü forumun genel yönetimiyle ben ilgileniyorum anlıcağın bu ekip 2016 senesinden beri forumu yönetemeseydi bu yerlere gelmezdik. Adamlar sürekli forumla ilgilenecek diye birşey yok neden moderatörleri alıyoruz ilgilensinler diye. Biz ilgileneceksek moderatörleri almanın ne anlamı kaldı. Anlayacağın her şeyin bir temeli vardır inşaatın betonunu az koyarsın çöker
Forumun adminini eksik tutarsın forum çöker inşaatın taslağını çizmezsin yapacak birşey olmaz kategorisi olmaz işte o zaman o forum , forum değildir.

@MANAV ne boş yaptın be.

bu konuları forum yöneticileri konuşur bunlara senin kafa yormana gerek yok , Grafik Tasarım İstek Bölümü Kapatılmasına gerek olduğunuda düşünmüyorum işimizi iyi yapıyoruz uzun süre istek konusu bırakmıyoruz.

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
Konuyu uzatmaya gerek yok. Yetkili olanlarda konuyu hortlatmasın. İyi forumlar.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Makele Alışverişi için Uyulması Gereken Kurallar D'n'S 1 269 31-08-2019, Saat: 16:46
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Sıfır Bir Tüm Bölümler Burada | fullqizi ♛ MAPMASTER♛ 1 462 07-06-2019, Saat: 20:29
Silinmiş Konu   | Serverde Bazı Oyuncuların Yaşadığı Hata redzone 18 967 07-06-2019, Saat: 17:11
Son Yorum: Kirito
Silinmiş Konu   | Sıfır Bir 1.Sezon Bütün Bölümler ♛ MAPMASTER♛ 1 4,518 16-07-2018, Saat: 14:03
Silinmiş Konu   | PRO SERVER ICIN KURULMASI GEREKEN EKLENTI LISTESI ARIYORUM GAWISCANSE 2 657 09-03-2018, Saat: 23:16
Son Yorum: ITenGriTR

Task