Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Kadınlar mı Yoksa Erkekler mi Daha Güçlüdür?

Konu

#1
Neredeyse yüzyıllardır daim olan bir tartışma konusudur, kadınlar ve erkekler. Kadınlar, kendilerinin erkeklere kıyasla çok daha güçlü olduklarını savunurken, erkekler de fiziksel yapıları gereği esas güçlünün kendileri olduğunu savunurlar. Peki daha önce hiç düşündünüz mü, sizce kadınlar mı haklı yoksa erkekler mi?
Her iki cins de şüphesiz ki kendi hemcinslerinin güçlülüğü konusunu vurgulayacaktır. Geniş ve uzun bir tartışma doğurabilecek olan söz konusu güçlülük paradoksuna gelin biraz da yakından bakalım. Kadın sitesi bu konuda farklı düşüncelere de yer verir. Ve daha iyi anlamanıza yardımcı olur.
Doğuran Mı Doğuramayan Mı?
Kadın erkek tartışmalarında önemli bir paya sahip olan doğurabilme gücü, kadınlara kendi ağrı eşiklerinin daha yüksek olduğunu düşündürdüğü için güç konusunda da erkeklerden üstün olduklarını savunmalarını sağlamaktadır. Erkekler ise, doğaları gereği, savaşmaya, toplamaya ve çalışmaya daha yatkın olan kas güçlerinin farklılığından dolayı, kadınları daha kırılgan bularak esas güçlünün kendileri olduğunu savunmaktadır.
Erkeklerin anatomik yapılarının kadınlardan farklı olduğu aşikardır ancak güç sizce kas fazlalığında mı yoksa duygusal dayanma kapasitesinde mi saklıdır? Kadın sitesi üzerinden bu sorulara da cevaplar bulabilirsiniz.
Duygusal Olan Daha Güçlü
Doğurganlığın yanı sıra hayatta karşılaştığı hemen her olay karşısında da erkeklere göre daha güçlü ve dayanıklı bir yapıya sahip olan kadınlar, duygusal anlamda da erkeklerden daha güçlü olduklarını vurgulamaktadır. Güç, denilen olgu sadece kas yapısıyla ilintili olarak düşünüldüğündeyse, erkekler kadınlara oranla çok daha güçlü bir yapıya sahiptirler. 
Bunlara ek olarak; yapılan araştırmalar kadınların duygusal çöküşlere erkeklere oranla daha güçlü karşı koyabildiklerini kanıtlamıştır. Bu durumda, duygusal güç kadınlarda önemli bir paya sahiptir diyebiliriz. Kadın sitesi araştırmalara da yer vererek öğrenmenize katkı sağlıyor.
Birlikte Daha Güçlü
Yaradılış gereği kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısıdır diyebiliriz. Bundan dolayı fiziksel güç olarak erkekler kas yapıları gereği daha güçlü olmuş olsalar da kadınların doğuştan sahip olduğu duygusal dayanma gücü, erkekleri geride bırakmaktadır. Yüzyıllardır sonu gelmeyen tartışma konusu olan kadın erkek güç savaşı, şüphesiz ki birbirlerini tamamladıkları noktasında kolaylıkla geride kalabilecektir.
Netice itibariyle, kadın da erkek de güçlü varlıklardır ancak birinin diğerinden daha üstün olabildiği güç konuları olaylara ve duygusal durumlara göre farklılık taşıyabilmektedir. Dolayısıyla, erkek ve kadının birlikte daha güçlü olduğunu vurgulayabiliriz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İngilizcee İle İngilizce Öğrenmek Çok Daha Kolay seohaberleri 0 34 10-08-2024, Saat: 00:01
Son Yorum: seohaberleri
Kadinlarplajiservisleri.com: Kadınlar Plajına Özel Taşımacılık Ve Servis Hizmeti Kenan06 0 47 09-03-2024, Saat: 06:46
Son Yorum: Kenan06
Vajinismus Tedavisi Vajinismus tedavisi ile daha sağlıklı bir cinsel hayata sahip ola inurdemirelseo 0 66 06-02-2024, Saat: 13:13
Son Yorum: inurdemirelseo
Google Reklamlarıyla İşletmenizi Daha Fazla Kişiye Ulaştırın! markatanıtımrehber 0 43 09-06-2023, Saat: 12:04
Son Yorum: markatanıtımrehber
Google Reklamları ile İşletmenizi Daha Fazla Kişiye Ulaştırın! markatanıtımrehber 0 45 09-06-2023, Saat: 10:26
Son Yorum: markatanıtımrehber

Task