Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Jbmenu Model Gözükmüyor

BhM
7
726

Konu

Son Düzenleme: 16-02-2018, Saat: 15:00, Düzenleyen: BhM.
Selamin Aleyküm Sizden Bir İstegim Var Jbmenu Güzel Oldu Muhammed Desing E Teşşekür Ediyorum Ama Söyle Bir Hata Var Modelleri Doğru Yüklüyorum Servere Girerken Çökmüyor Ama Modelleri Alınca Serverden Gözükmüyor Bunu Hatasi Ne Çözemedim Bakarmısınız Birde Hud Var Jbmenunun İcinde O Hudun Rengini Kırmızı Yapip Market Kısmından El Bombası Kaldırıp El Bombasını Cephane Menuye Ekleyiniz Flash Bombasının Üstüne 

Modeller Girirken Yüklüyor Modellerde Hic Hata Yok Ama Modeli Alınca Gelmiyor Elime Yaparsınız Mutlu Olurum

Hudun Rengi : Kırmızı Olsun

Marketteki Bicaklarin Yanina : Hasalari Yazilsin 

Yaparsaniz Teşşekürler İyi Akşamlar

BhM Sunucun Nedir ?

Csduragi ?

ONUN YERİNE SANA DAHA GÜZEL BİR JBMENU ATAYIM HASAR FELAN YAZIYOR ? MARKETTE: KELEBEK KARAMBIT VE TESTERE + BOMBA VAR ISTERMISIN ? MARIACHININ EN GELİŞMİŞ VERSİYONU

Nicqsiz At Bakalim Bekliyorum

Gerek Kalmadı Teşşekürler

@BhM JBMenu'nuzu Atarsanız Yardımcı Olabilirim

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Son Düzenleme: 16-02-2018, Saat: 22:51, Düzenleyen: ITenGriTR.
PHP Kod:
Gerek Kalmadı Teşşekürler 

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 214 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Model İstek Kırmızı_BeyazTR 1 345 12-12-2019, Saat: 07:15
Silinmiş Konu   | Kişi Özel Model kerem123 1 287 30-11-2019, Saat: 11:58
Silinmiş Konu   | her admine farklı model ismail özer 1 256 23-11-2019, Saat: 08:16
Silinmiş Konu   | her admine farklı model ismail özer 1 238 21-11-2019, Saat: 21:04

Task