Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Jbmenü İstek - Model

Konu

Merhaba 
Sizden Biraz Şeyler İsticem Umarım Atarsınız Gülücük

Öncelikle Resim Görüntüsü Jbmenü --> https://hizliresim.com/GZZ6rb  -   https://hizliresim.com/XbbVZD -  ( ŞU 2. Ekrandakı kılıç modelimi ne var onuda atarmısınız )

Yapana Teşekkürler

Jbmenü Bir Serverden çekilmiştir Gülücük Kusura Bakmasın Begendim elinde olan varsa atsın teşekkür ederim yapana

Modele farklı bir bölüm yardım ediyor jbmenüyü istiyorsanız anamenüsüne gelip fotoğrafını atar mısın

Boş ol , boş ol , boş ol.
Son Düzenleme: 27-08-2019, Saat: 18:38, Düzenleyen: Maze.
Selamlar öncelikle modelleri istiyorsanız eğer zaten server açılırken bu modeller bilgisayarınıza depolanıyor oyunun kurulu olduğu yerde "cstrike/models/" in içinde bulunuyor hangisi bu nasıl bulacağım derseniz " Jed's Half Life Model Viewer" indirerek tek tek açıp bakmanız gerekiyor.

Ücretli Counter Strike 1.6 Plugin Paketi veya Pluginleri İçin Ö.M Atabilirsiniz.
Teşekkür Ederim Model İçin Ya Jbmenü ?

(27-08-2019, Saat: 18:37)berk10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür Ederim Model İçin Ya Jbmenü ?
JBMenuden kastınız attığınız jbmenu gibi mi olmasını istiyorsunuz yoksa var olanı böyle mi editlemek istiyorsunuz?

Ücretli Counter Strike 1.6 Plugin Paketi veya Pluginleri İçin Ö.M Atabilirsiniz.
attıgım jbmenun aynısı olsun ben isimleri degişecem

(27-08-2019, Saat: 18:42)berk10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: attıgım jbmenun aynısı olsun ben isimleri degişecem
Aynısı için forumumuzdan güncel olarak bir jbmenu indirerek ve sadece isim model değişerek aynı duruma getirebilirsiniz, Zaten o serverda ki arkadaşlar da aynı şeyi yapmışlar isim ve model değiştirmişler Gülücük

model falan deişirimde girişi falan aynı olsun ama öyle başka bir smaa atabılırsın

Son Düzenleme: 27-08-2019, Saat: 19:16, Düzenleyen: Aconyonn.
Görseldeki eklenti Mariachi'nin https://forum.webdiyo.com/konu-jbmenu-20...-5303.html eklentisidir. Kendinize göre editleme yapabilirsiniz. Yapamıyorsanız çaylaklar yardımcı olsunlar. Eklentinin linkini bıraktım.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | İstek Banner bayarsunucum 1 352 18-09-2020, Saat: 16:25
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | İSTEK BANNER adasdasd12 1 344 18-09-2020, Saat: 15:29
Silinmiş Konu   | Banner İstek adasdasd12 1 311 18-09-2020, Saat: 15:29