Jbmenü pluginin hazır buldum fakat sorunu çok yardımcı olurmusunuz.
1.Ölüyoruz ct revleyince otomatikmen motorlu testere almaya çalışıyo 30jb varsa otomatik alıyo veya testere ne kadarsa.
2.Meslek menüsünde rev şansı var 5/1. 5/1 olan rev şansı 3/1 di ben sadece adını değiştirdim o 3/1 rev veriyor peş peşe 5-6 kere doğan oldu bu rev hakkının %'lik oranını düşürebilirmiyiz.
Ctmenu'de hazır çok sorunu var:
1.300Spartalı oyununu açıyorum deagle ve kalkan veriyo ben sadece kalkan vermesini istiyorum deagle verince dürbün açıyolar kalkan buga giriyo kimsede dürbün açınca kalkanı kapattığını bilmiyo o yüzden.
2. FFmenüde ff oynatcam diyorum canlarınızı alın hazırlıklarınız yapın diyorum ama düz ff seçeneğine basınca herkesin canını 100'e çekiyo alınan canlar boşa gidiyo bomba alırsan sadece bıçak geliyo pompa testere ne aldıysan o geliyo. Ben ffmenüde 1. düzff seçeneğini ff aç/kapat:açıksa ff aç/kapat: açık kapalıysa ff aç kapat : açık gibisinden yapabilirmiyiz.
Birde birkaç pluginlerin sadece jail modda çalışmasını istiyorum biraz araştırıp denedimde yapamadım onun için yardımcı olacak var mı? özelden veya bu konun altına yorum atarak pluginlerin hepsini atabilirim.Şimdiden emeğiniz için teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim.
RazeOp's Crew | Jailbreak
CS İP: 95.173.173.121
TS3 İP: ts3.razeops.net